saol bitanem daha çok eksik var son aylarada denk geldik bitse kurtulsak hehe alışveriş tatlı ama yogunn:kedi:sağlıkla giysin zeyneb ada beebek oyy çok şeker herşeyi meleğinin zemuszemus
Yaf herkesin görümcesi kaynanası annesi neler örmüşşşşş kafamçokkarıştı
Bizim görümcede tık yok kafamçokkarıştı
Annem yapamıyo örgü işi rahatsız :1no2:
Kaynana zaten hayırsız
simaysi canım boşver allah eşine ve sana can sağlığı versin...yaparsın oğluşuna gönlüne göre herşeyini....yerimsenibenallah bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin gerisi önemli değil...opuyorumnanaktanAl benden de o kadar,benim kaynana aramıyor bile,taşındım aileden kimse yardım etmedi,gerçi annem uzaktaydı,ama kayınvalidem birşeye ihtiyacın var mı diye bile sormadı,Allaha havale ediyorum,birde biz bu bebeği zor bulduk,buna rağmen hiiiiç ilgilenmiyor.İnsan başkalarını görünce üzülüyor.Neyse boşver önemli olan bebişler,onlar iyi olsunda...:CüvCüv:
musyas canım hepsi çok güzel...ii günlerde sağlıkla giyinsin prensesinnnyerimseniben
Yaf herkesin görümcesi kaynanası annesi neler örmüşşşşş kafamçokkarıştı
Bizim görümcede tık yok kafamçokkarıştı
Annem yapamıyo örgü işi rahatsız :1no2:
Kaynana zaten hayırsız
nasıl bitsin tatlım alışveriş ekimde doğcaklar ekim bebişleri için kıyafetler ağustos sonunda çıkıyomuş daha çok işişimiz var yaa olsun sağlıkla gelsinlerde uğraşalımm
Musyas canım çok güzelmiş ciciler, prensesin iyi günlerde kullansın inş.
green olşvcim musyasçım hepsi çok güzeller allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşalllah. zaman kısaldıkça daha da hevesleniyo insan dimi?????
musyascım green olivecim cicileriniz çok güzellersağlıkla giysin kuzularınız
sagolun güsel anneler vallahi benim kaynana gelip hatrımı sormuyoki bebege bişi alsın hep eksik varmı diyo 6tane dogurmuş bilmiyomuş eksik bitmez tek maaşla döndürmeye çalışıyom valla elimden bukadar geliyo kendi annem bayagı şey alcak liste yapmış kadıncagızzzmusyass greenn çok güzeller ya..sağlıkla kullansın kuzular inşallahh..opuyorumnanaktan
ayhh alışwerişim geldiii zemuszemus