2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

nasıl bitsin tatlım alışveriş ekimde doğcaklar ekim bebişleri için kıyafetler ağustos sonunda çıkıyomuş daha çok işişimiz var yaa olsun sağlıkla gelsinlerde uğraşalımm

Yaf herkesin görümcesi kaynanası annesi neler örmüşşşşş kafamçokkarıştı
Bizim görümcede tık yok kafamçokkarıştı
Annem yapamıyo örgü işi rahatsız :1no2:
Kaynana zaten hayırsız

musyas canım hepsi çok güzel...ii günlerde sağlıkla giyinsin prensesinnnyerimseniben

Sonunda bizde alışverişe başladık.
Banjo'da muhteşem indirim vardı. İşte aldıklarımız...

Bu kışlık takımımız

NEXT TEN ALDIĞIMIZ KAZAKLARIMIZ. ÖYLE MİNİKLERKİ...:ecrin_bebek:

ŞİMDİLİK BU KADAR a.s.

Green olive bayıldım bayıldım resmen o ne güzel renkler öyle canım ya iyi günlerde kullansın inş.

green olşvcim musyasçım hepsi çok güzeller allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşalllah. zaman kısaldıkça daha da hevesleniyo insan dimi?????

AYY KISLAR NE GÜSEL ŞEYLER BENıM GıYESıM GELDıııkaydirigubbakcemile3SAGLIKLA GıYıNSıN MELEKLER ıNŞ

green olive canım sağlıkla iyi günlerde giyinsin oğluşun yerimseniben

Al benden de o kadar,benim kaynana aramıyor bile,taşındım aileden kimse yardım etmedi,gerçi annem uzaktaydı,ama kayınvalidem birşeye ihtiyacın var mı diye bile sormadı,Allaha havale ediyorum,birde biz bu bebeği zor bulduk,buna rağmen hiiiiç ilgilenmiyor.İnsan başkalarını görünce üzülüyor.Neyse boşver önemli olan bebişler,onlar iyi olsunda...:CüvCüv:

simaysi canım boşver allah eşine ve sana can sağlığı versin...yaparsın oğluşuna gönlüne göre herşeyini....yerimsenibenallah bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin gerisi önemli değil...opuyorumnanaktan

Sağol birtanem,bende öyle düşünüyorum,insanlar ne kadar acımasız,tüp bebek yaparkende destek olmadı,şimdi başkalarının çocuklarının kilosuna kadar biliyormuş,beni bir arayıp sormuyor,neyse dediğin gibi Allah bize sağlık versin, varsın aramasın ,sormasın ,gelmesin...

musyascım green olivecim cicileriniz çok güzeller sağlıkla giysin kuzularınız

musyass greenn çok güzeller ya..sağlıkla kullansın kuzular inşallahh..opuyorumnanaktan

ayhh alışwerişim geldiii
zemuszemus

greenolive bayılıdım acayıp guzeller gule gule gıysın paşan o banjo nun ıstanbulda şubesı yokmu aceba?

musyas canım hepsi çok güzel...ii günlerde sağlıkla giyinsin prensesinnnyerimseniben

nasıl bitsin tatlım alışveriş ekimde doğcaklar ekim bebişleri için kıyafetler ağustos sonunda çıkıyomuş daha çok işişimiz var yaa olsun sağlıkla gelsinlerde uğraşalımm

Musyas canım çok güzelmiş ciciler, prensesin iyi günlerde kullansın inş.

sagolun cici anneler teşekkür ederizzemuszemus

green olşvcim musyasçım hepsi çok güzeller allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşalllah. zaman kısaldıkça daha da hevesleniyo insan dimi?????

musyascım green olivecim cicileriniz çok güzeller sağlıkla giysin kuzularınız

musyass greenn çok güzeller ya..sağlıkla kullansın kuzular inşallahh..opuyorumnanaktan

ayhh alışwerişim geldiii
zemuszemus
sagolun güsel anneler vallahi benim kaynana gelip hatrımı sormuyoki bebege bişi alsın hep eksik varmı diyo 6tane dogurmuş bilmiyomuş eksik bitmez tek maaşla döndürmeye çalışıyom valla elimden bukadar geliyo kendi annem bayagı şey alcak liste yapmış kadıncagızzz

teyzemde pusetle bebe çantası alcak hesiye allah razı olsun düşünüyo sevdiklerim kaynanamda dogduktan sonra alcakmış sanki ben bilmiyom bi çöp almıcak dogduktan sonra ihtiyacım yok bende alırım kuşuma allah saglık versin kocama yeterki

musyascım gule gule gıysın minnoşumuz inşalla biz bebişlerımızı yeterız boşver sen gerısını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…