Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zuzum çok güsel iyi günlerde kullanın canım...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
zuzum meleğin sağlıkla kullansınn meleğin yeni cicilerini
zuzum çok güzeller kuşum aldıkların sağlıkla kulllansın zilli kızın
renkleri arabasıyla uyuyo diyosunya bence daha iyi hem nasılsa farklı zamanlarda kullanacaksın cicimyerimseniben
zuzum kraftı kaça aldım canım...
zuzucum anakucağın çok güzel renkleride çok hoş güle güle kullanın
Bulcuk Zuzu güsel günlerde kullanın cicilerinizi.
Zuzucum nerden kaça aldığını da sorsam ayıp olmassa. Ben ana kucağı hangisini alacağıma karar veremedim de daha...
Artık bizde başladık yavaş yavaş alışverişe. Pazar günü bunları aldım oğluşuma :)
Uyku setini Taç outletten 70 TL ye aldım. Baya hesaplı geldi bnana fiyatı. Nasıl sizce??
Mobilyamızıda çilekten aldık. Ama ağustostan sonra teslim edilecekmiş.
**arzuuummm çok güseeell...masal prensesi mi olcak kızıınn..bayıldımm odasınaaopuyorumnanaktan
greenolive çok güzel ttatlım ii günlerde kullansın meleğin canım sağlıcakla
arzum86 oda takımına bayıldım tek kelimeyle harika ii günlerde sağlıcakla kullansın meleğin ttlım
green olive çok güzeller uyku setinin fiyatı uygunmuş ben bi takım daha almayı düşünüyodum taça bakim güle güle kullansın bebişin
çok güseller caınmm güle güle kullansın bebişin..uyku setinin fiyatı bencede uygun...
gizemcim çok teşekkürler hatırlayabildinmi beni balkondan oda olmaz diye sorun yaşıyoduk aileyle ogün söylediklerini harfiyen uygulamıştım istediğim oldu yani tekrar teşekkürler canımgreenolive çok güzel ttatlım ii günlerde kullansın meleğin canım sağlıcakla
arzum86 oda takımına bayıldım tek kelimeyle harika ii günlerde sağlıcakla kullansın meleğin ttlım
zeynepcim çok güzel cnm bebek şekeriniz ve sepetiniz
bende sanırım alıcam, eminönünden tam nerden aldını ve dükkan adını verebilirmisin cnm, bide tamamı ne kadara mal oldu?
elacım valla mağazanın ismine hiç bakmadım çünkü hepsine girdim çıktım...kurukahveciler varya ilk girişte hemen orda bu şekerciler ben herşeyiyle şekeri hariç 100 tl verdim...85 adet ve sepetiyle beraber..çok dolaş fiyatları karşılaştır bide pazarlık yap canım..haa bu arada kredi kartı geçmiyor canım nakit istiyorlar parayı...
zeynepcim şekeri hariç derken badem şekersiz sadece süsümü o para şekerini kendin mi ekleyeceksin anlatırmısın tatlım
günaydın kızlar zuzum çok sagol bakalım yapabilecekmiyim hadi inş. bebişimin mobilyası ctesi sipariş ettik agustos sonu gelicek kısmetse
zuzu, grren olive, arzum.. çok güzeller kızlar, harika şeyler almışsınız. sağlıkla kullansın bebelerimiz. opuyorumnanaktan
green olive sen izmir' desin değil mi? taç outlet buralarda mı? yoksa başka bir yerden mi aldın canım?