2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

zuzucum anakucağın çok güzel renkleride çok hoş güle güle kullanın

Bulcuk Zuzu güsel günlerde kullanın cicilerinizi.
Zuzucum nerden kaça aldığını da sorsam ayıp olmassa. Ben ana kucağı hangisini alacağıma karar veremedim de daha...

zuzum çok güsel iyi günlerde kullanın canım...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

zuzum meleğin sağlıkla kullansınn meleğin yeni cicilerini

zuzum çok güzeller kuşum aldıkların sağlıkla kulllansın zilli kızın
renkleri arabasıyla uyuyo diyosunya bence daha iyi hem nasılsa farklı zamanlarda kullanacaksın cicimyerimseniben

zuzum kraftı kaça aldım canım...

zuzucum anakucağın çok güzel renkleride çok hoş güle güle kullanın

Bulcuk Zuzu güsel günlerde kullanın cicilerinizi.
Zuzucum nerden kaça aldığını da sorsam ayıp olmassa. Ben ana kucağı hangisini alacağıma karar veremedim de daha...

çok saolun teyzeleri..elam ben de ööle düşündüm cücümm..nası olsa aynı anda kullanmıcam..

candy 125e aldım..gulicanım ulustan aldım da ben oraların nereler olduğunu bilmiyorum,bi yokuş war bisürü bebe mağazası war..birinden çkıp birine girdik..tam nereymiş kocime soruym akşam...

Artık bizde başladık yavaş yavaş alışverişe. Pazar günü bunları aldım oğluşuma :)
Uyku setini Taç outletten 70 TL ye aldım. Baya hesaplı geldi bnana fiyatı. Nasıl sizce??
Mobilyamızıda çilekten aldık. Ama ağustostan sonra teslim edilecekmiş.

Son düzenleme:
günaydın kızlar zuzum çok sagol bakalım yapabilecekmiyim hadi inş. bebişimin mobilyası ctesi sipariş ettik agustos sonu gelicek kısmetse

ay ekleyebiliyorum mobilyamızı babamız seçti diger parçalarıda eklemeye çalışım :)))

çok güseller caınmm güle güle kullansın bebişin..uyku setinin fiyatı bencede uygun...

şimdi sırada halımız var
şimdide oyuncak dolabımız küçücük bişey
abajurumuz isimligimiz bi adet rafımız bide avizemiz var ama onları çekmemişim

arzuuummm çok güseeell...masal prensesi mi olcak kızıınn..bayıldımm odasınaaopuyorumnanaktan

green olive çok güzeller uyku setinin fiyatı uygunmuş ben bi takım daha almayı düşünüyodum taça bakim güle güle kullansın bebişin

greenolive çok güzel ttatlım ii günlerde kullansın meleğin canım sağlıcakla

arzum86 oda takımına bayıldım tek kelimeyle harika ii günlerde sağlıcakla kullansın meleğin ttlım

arzum86 oda takımına bayıldım tek kelimeyle harika ii günlerde sağlıcakla kullansın meleğin ttlım

green olive çok güzeller uyku setinin fiyatı uygunmuş ben bi takım daha almayı düşünüyodum taça bakim güle güle kullansın bebişin

çok güseller caınmm güle güle kullansın bebişin..uyku setinin fiyatı bencede uygun...

Teşekkür ederim canlarım :1hug:
İnşallah bebeklerimizin mışıl mışıl uyuduklarınıda görürüz bunların içinde.

gizemcim çok teşekkürler hatırlayabildinmi beni balkondan oda olmaz diye sorun yaşıyoduk aileyle ogün söylediklerini harfiyen uygulamıştım istediğim oldu yani tekrar teşekkürler canım

hatırlıyorum canım biz 86 doğumlulardan kormalılar canımız ne istiyorsa allem eder kullem eder elde ederiz bakk ne güzel olmuş kızımızın odası alllah sağlıkla kullanmayı nasip etsin bak bi beşik alınacakken tam takım odası alındı kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar zuzum çok sagol bakalım yapabilecekmiyim hadi inş. bebişimin mobilyası ctesi sipariş ettik agustos sonu gelicek kısmetse

süpperr olmuş tatlım babanız zevkliymiş ist nerden aldınız bide ayıp olmazsa fiyatını öğrenebilirmiyin çoookkkk beğendim ya

zuzu, grren olive, arzum.. çok güzeller kızlar, harika şeyler almışsınız. sağlıkla kullansın bebelerimiz. opuyorumnanaktan

green olive sen izmir' desin değil mi? taç outlet buralarda mı? yoksa başka bir yerden mi aldın canım?

Manisada Taç Outlet var yolun düşerse yol üzerinde kalıyo. Gerçekten çok hesaplı. Mesela 12 TL ye alez aldım :) Birde Disney'in lisanslı ürünleride bulunuyor.
Sökede de olduğunu duymuştum. Ama o nerde bilmiyorum cashmirciim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…