2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

zuzu, grren olive, arzum.. çok güzeller kızlar, harika şeyler almışsınız. sağlıkla kullansın bebelerimiz. :nazar:opuyorumnanaktan

green olive sen izmir' desin değil mi? taç outlet buralarda mı? yoksa başka bir yerden mi aldın canım?

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hatırlıyorum canım biz 86 doğumlulardan kormalılar canımız ne istiyorsa allem eder kullem eder elde ederiz bakk ne güzel olmuş kızımızın odası alllah sağlıkla kullanmayı nasip etsin bak bi beşik alınacakken tam takım odası alındı kaydirigubbakcemile3
evet haklısın gizemcim 86lılar olarak fenayız valla bi beşik alınacaktı sadece hep bebiş odalarını görünce sinir olcaktım onlar yüzüne yapamadım diye ama artık takmıyorum eşime havale ediyorum artık cevap ikimizdede net biz bunu begendik sagolun gerek yok biz kendi zevkimize göre yapıyoruz diyoruz kimseyle sorun yaşamıyoruz ay ne rahat bölee tekrardan teşekkürler canımkaydirigubbakcemile5

süpperr olmuş tatlım babanız zevkliymiş ist nerden aldınız bide ayıp olmazsa fiyatını öğrenebilirmiyin çoookkkk beğendim ya
canım çok teşekkürler ist modokodan uçan bebeden aldık 2300e dahada güzeli senin bebişinin olsun canım:1hug:
cashmir çok teşekkür ederiza.s.

green olive arzum86 hayırlı günlerde güle güle kullansın cicilerini bebişleriniz hepsi birbirinden güzel.....opuyorumnanaktan

greenolive arzum kızlar mobilyalar ciciler çok güzel iyi günlerde kullansın bebikleriniz

greenolive arzum kızlar mobilyalar ciciler çok güzel iyi günlerde kullansın bebikleriniz

green olive arzum86 hayırlı günlerde güle güle kullansın cicilerini bebişleriniz hepsi birbirinden güzel.....opuyorumnanaktan

Teşekkürler arkadaşlar.
En uygun fiyatı çilek verdi. Beşiği ve dolabı nakit 650 TL. Kalitesindende şüphem yoktu zaten. Küçükken benimde hep çilek hayalim vardı. Bana kısmet olmadı... Kısmet oğlumaymış :emir_bebek: Sağlıkla kavuşalım inşallah hepimizde bebeklerimize...

kızlar ya ne güzel odalar almışsınız bayıldım iyi günlerde kullansın bebişler inş.

arzum ve green olive çok güzel odalarınızz sağlıkla, gülücüklerle yaşasın bebişleriniz içinde inşş opuyorumnanaktan

zuzucum niye kısa kollu aldın ekimde nasıl giydircen kız? ama hepsi çok güzel ben daha hiç elbise almadım başlayım artık yavaştan dimi ama

Prensesin güle güle kullansın zuzucum. Sanırsam yazlıkları bitirdin kışlıkları alıyosun he :emir_bebek:

zuzucum çok güzeller Allahım bebeğine sağlıklı günlerde giymeyi nasip etsin inşallah..
inşallahh canımmm
zuzucum niye kısa kollu aldın ekimde nasıl giydircen kız? ama hepsi çok güzel ben daha hiç elbise almadım başlayım artık yavaştan dimi ama

hayatım onlar hep 1 yaş için zaten..önümüzdeki bahara yaza inşallah yani...hawalar birden ısınıncak ewde 3-5 parça elbisesi olsun istedim hemen çıkıp alırım alamam belli olmas...seneye yatırım:)))

ayyy ama bunlar çok güzellopuyorumnanaktansağlıklı günlerde giysin annesi

Prensesin güle güle kullansın zuzucum. Sanırsam yazlıkları bitirdin kışlıkları alıyosun he :emir_bebek:

yok gulii kışlıkları bitirdim yazlıkları alıyorum kaydirigubbakcemile3 saol şekeriimm

amanin ne kadar guzel seyler almıs annesi zillisine gene
yerim ben o cadı kızını yaa masallah canım :nazar::nazar::nazar:

opuyorumnanaktan çok mersi nalan teyzesiii....Şeniz

X