2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

bulcuk canım güle güle kullansın oğluşun..özellikle altın yastığını...öff ya bide onu almak lazım...

zeynepcim çok güzel cnm bebek şekeriniz ve sepetiniz :nazar:
bende sanırım alıcam, eminönünden tam nerden aldını ve dükkan adını verebilirmisin cnm, bide tamamı ne kadara mal oldu?

elacım valla mağazanın ismine hiç bakmadım çünkü hepsine girdim çıktım...kurukahveciler varya ilk girişte hemen orda bu şekerciler ben herşeyiyle şekeri hariç 100 tl verdim...85 adet ve sepetiyle beraber..çok dolaş fiyatları karşılaştır bide pazarlık yap canım..haa bu arada kredi kartı geçmiyor canım nakit istiyorlar parayı...

opuyorumnanaktan sağol zeynepcim çok gezmeme gerek olmucak sanırım çeşit olarak zuzumunkini çok beğendiydim seninkide onunkine çok benziyo bende büyük ihtimal bundan alacağımkaydirigubbakcemile3
çubuğu, kesesi ve sepeti alınıyor dimi sadece ordan, şekeri doğuma yakın yada doğumdan sonra alıcaksın...
bide ben adet olarak 50 tane düşünüyorum ama azmı olurki acaba?

bulcukum güle güle kullansın oğluşun yatağını...mışıl mışılda uyusunnn oğluşun...opuyorumnanaktan
altın yastığınız ve sepetinizde çok şık bitanemmmmopuyorumnanaktan:asigim:.

oyyy zuzumm yeni görüyom kıss ne güzelmiş mevlüt elbisesi:nazar:
Zilli kızın güle güle giysin:Saruboceq:
ben almadım böle bişey yaff aklıma habire bişey sokuyosunuskaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan merrsü cücümmm

teyzoşlar nihayet kuzumun anakucağını aldık bugün..aslında arabamıs pierre cardin o yüsden anakucağını da ööle alıcaktım ama renklerini beğenmedim,soora gözüme kraft çarpıncak hoşuma gitti onu aldımm..ii olr umarımm..

kuşumun banyo hawlusuu;

hayırlı olsun kızlar saglıkla kullansınlar cicilerini zuzuucum göremiyom ben resimleri neden acaba

zuzum bence çok güzel ...iyi günlerde kullansın kelebeğinnnn....yerimseniben

slm kızlar resim eklemeye çalışıyorum bakalım becerebilecekmiyim buarada bebişlerinizin cicileri harika allah güle güle kullanmayı nasip etsin hepimize hadi eklemeye çalışayım becerebilirsem tabi

Son düzenleme:
kızlar yardım lütfen kocaman çıktı bu nasıl küçülcek diğerlerini eklemiyeyim bari sayfa bi acayip oldu beceremedimm:KK43:(

deneme 2
ne beceriksizim ya ben devasal resimleri sildim de sayfa düzeldi kızlar yardım ederseniz sevinirim yarın tekrardan denerim artık bebişimin mobilyasını ekliyecektim de:KK43:(

Son düzenleme:
hayırlı olsun kızlar saglıkla kullansınlar cicilerini zuzuucum göremiyom ben resimleri neden acaba

zuzum bence çok güzel ...iyi günlerde kullansın kelebeğinnnn....yerimseniben

bulcukçum zuzucum iyi günlerde kullanın cicilerinizi

saolun kıslarrr..musyascım neden göremiosun acaba,kıslar görüo??? resimlerin üstüne gelip sağa tıkla resmi göster de belkim ozaman çıkarr

çok güzel zuzucumm yatağı da anakucağı da mevlüd cicisi de. sağlıkla giysin yavru kuş.
:nazar:

teyzoşlar nihayet kuzumun anakucağını aldık bugün..aslında arabamıs pierre cardin o yüsden anakucağını da ööle alıcaktım ama renklerini beğenmedim,soora gözüme kraft çarpıncak hoşuma gitti onu aldımm..ii olr umarımm..

kuşumun banyo hawlusuu;

zuzum çok güzeller kuşum aldıkların sağlıkla kulllansın zilli kızın:nazar:
renkleri arabasıyla uyuyo diyosunya bence daha iyi hem nasılsa farklı zamanlarda kullanacaksın cicimyerimseniben

oyy ne güsel cicimm mışıll mışıl uyusun içinde oğluşunn inşallahh

he okadar eminsin yani kaynananın yastığı doldurcağınakaydirigubbakcemile3

oyyy zuzumm yeni görüyom kıss ne güzelmiş mevlüt elbisesi:nazar:
Zilli kızın güle güle giysin:Saruboceq:
ben almadım böle bişey yaff aklıma habire bişey sokuyosunuskaydirigubbakcemile3

zeynepcim çok güzel cnm bebek şekeriniz ve sepetiniz :nazar:
bende sanırım alıcam, eminönünden tam nerden aldını ve dükkan adını verebilirmisin cnm, bide tamamı ne kadara mal oldu?

bulcukcum oğluşun beşiğinde mışıl mışıl sağlıkla uyusun inşallah:nazar:
sepetinizde çok güzel tam erkek işi olmuşkaydirigubbakcemile3

sağlıkla uyusun meleğin içinde tatlım gamyoncuiremsu

neler takcak gı kaynanan yarısını bizede yolla :roflol::roflol::roflol::roflol:

hepsi çok güzeliii günlerde sağlıkla kullan canım hepsinii

bulcuk canım güle güle kullansın oğluşun..özellikle altın yastığını...öff ya bide onu almak lazım...

bulcukum güle güle kullansın oğluşun yatağını...mışıl mışılda uyusunnn oğluşun...opuyorumnanaktan
altın yastığınız ve sepetinizde çok şık bitanemmmmopuyorumnanaktan:asigim:.

bulcukçum zuzucum iyi günlerde kullanın cicilerinizi

sağolunn kızlarrrrrrrropuyorumnanaktan

X