- 16 Ekim 2007
- 4.981
- 9
- 44
Zeynep Çok gÜzel yaa bende almak İstİyorum bakalım ne zaman alıcam..
zeyneepp bayıldım yaa şekerine çok kokoşşş.....aah ahh istanbulda olmak wardı,ne güsel çeşitler wardır orda..
saolun kızlar teşekkür ederim...zuzucum seninkide buna benzer bişeydi ben onuda çok beğenmiştim...tabi çeşit çok boldu her bütçeye göre şeyler vardı
evet zeynepcım çk guzeldı tam olarak nerden aldın tatlım gimeyı duşunuyorum da.
zeynep bebek sekerlerinin fotografini "bebek sekerleri" topige yüklesen güzel olur, orda örneklerimizi toplayalim fikir olsun.
Bende augustosta kismetse halletcem resim eklerim o zaman kaydirigubbakcemile5
saolun kızlar teşekkür ederim...zuzucum seninkide buna benzer bişeydi ben onuda çok beğenmiştim...tabi çeşit çok boldu her bütçeye göre şeyler vardı
:1ninca::hooray::CüvCüv:şakkıdı a.s. hyhhyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyhyyyyyyyhhkötükedihüso
kızlar bugün eminönüne gittim bebek şekeri işimi hallettim...bayağı yoruldum ama içime sinen bir şeker oldu...
bu şekerimiz
buda sepetimiz
zeynepcim çok güzel cnm bebek şekeriniz ve sepetiniz
bende sanırım alıcam, eminönünden tam nerden aldını ve dükkan adını verebilirmisin cnm, bide tamamı ne kadara mal oldu?
elacım valla mağazanın ismine hiç bakmadım çünkü hepsine girdim çıktım...kurukahveciler varya ilk girişte hemen orda bu şekerciler ben herşeyiyle şekeri hariç 100 tl verdim...85 adet ve sepetiyle beraber..çok dolaş fiyatları karşılaştır bide pazarlık yap canım..haa bu arada kredi kartı geçmiyor canım nakit istiyorlar parayı...