2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

zeyneepp bayıldım yaa şekerine çok kokoşşş.....aah ahh istanbulda olmak wardı,ne güsel çeşitler wardır orda..

Zeynep Çok gÜzel yaa bende almak İstİyorum bakalım ne zaman alıcam..

zeyneepp bayıldım yaa şekerine çok kokoşşş.....aah ahh istanbulda olmak wardı,ne güsel çeşitler wardır orda..

saolun kızlar teşekkür ederim...zuzucum seninkide buna benzer bişeydi ben onuda çok beğenmiştim...tabi çeşit çok boldu her bütçeye göre şeyler vardı

Kizlar gunaydinn. Ben bugun diyete basladim ve kan sekerimi de olcmeye basladim ama sacma bir sekilde kahvaltidan 1 saat sonra degerim 83 cikti(100 luk yukleme 1.saat 220---50lik yukleme 1.saat 160 idi) olcum yapip da boyle abuk sonuca ulasan var mi aranizda

zeynep bebek sekerlerinin fotografini "bebek sekerleri" topige yüklesen güzel olur, orda örneklerimizi toplayalim fikir olsun.

Bende augustosta kismetse halletcem resim eklerim o zaman kaydirigubbakcemile5

saolun kızlar teşekkür ederim...zuzucum seninkide buna benzer bişeydi ben onuda çok beğenmiştim...tabi çeşit çok boldu her bütçeye göre şeyler vardı

çok mersi cicimm ewet benzer bişiy benimkisi de..ben bu çubukluları çok sewiorum zaten

ay kızlar kusura bakmayın benim yaramaz oğlum yapmış bunları sayfa açıktı şimdi gördüm bende..

buda şeker sepetimiz ve altın yastığımızz malum kayınnaa altınları donatcak yaaakaydirigubbakcemile3

ay teyzeleri ben kızımın mewlüt elbisesini eklemeyi unutmuşumm..ananesi almışş kuzuma....

oyyy zuzumm yeni görüyom kıss ne güzelmiş mevlüt elbisesi
Zilli kızın güle güle giysin:Saruboceq:
ben almadım böle bişey yaff aklıma habire bişey sokuyosunuskaydirigubbakcemile3

kızlar bugün eminönüne gittim bebek şekeri işimi hallettim...bayağı yoruldum ama içime sinen bir şeker oldu...

bu şekerimiz

buda sepetimiz

zeynepcim çok güzel cnm bebek şekeriniz ve sepetiniz
bende sanırım alıcam, eminönünden tam nerden aldını ve dükkan adını verebilirmisin cnm, bide tamamı ne kadara mal oldu?

buda şeker sepetimiz ve altın yastığımızz malum kayınnaa altınları donatcak yaaakaydirigubbakcemile3

bulcukcum oğluşun beşiğinde mışıl mışıl sağlıkla uyusun inşallah
sepetinizde çok güzel tam erkek işi olmuşkaydirigubbakcemile3

sağlıkla uyusun meleğin içinde tatlım gamyoncuiremsu

neler takcak gı kaynanan yarısını bizede yolla :roflol::roflol::roflol::roflol:

hepsi çok güzeliii günlerde sağlıkla kullan canım hepsinii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…