2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

engidi canım güle güle giyinsin bebişin hepsi çok güselll....:asigim:
wrose ajkım ben prensesinin yeşil eteğini yerim ne cici bişey oo öleeopuyorumnanaktan

saol canımm inşallahhhhh
opuyorumnanaktan
bunlarda benim kızımın bikaç parça cicileriii :kedi:

oyyy çok güsellerrr...güsel günnerde giysin melekinnn..mewlüt elbisesi süpperrr

engidiii wrosee çok güseller kıslar güle güle giysin meleklerrrrrrropuyorumnanaktan

ay teyzeleri ben kızımın mewlüt elbisesini eklemeyi unutmuşumm..ananesi almışş kuzuma....

ayy zuzu çok güselllllllllllllll güle güle giysin kuzunn

ben hiç böle kıyafetler almadım daha ogluma ya hep tulum felan yani böle dışarı gezmesi felan almadım almak lazım dimi

ayy zuzu çok güselllllllllllllll güle güle giysin kuzunn

ben hiç böle kıyafetler almadım daha ogluma ya hep tulum felan yani böle dışarı gezmesi felan almadım almak lazım dimi

saol dandanımm..aslında ben de pek almadım genelde pijama takımları filan aldım..ama düşünüyorum da hiçmi dışarı gitmices pijimiknenmi gescek kızım..accık da elbise alıym diorum..özellikle önümüzdeki aydan sonra baharlık yazlık alcam,indirime girer heryer sezon bitio..9 aylık 1 yaşlık alıym dursun kenarda..

haklısın zuzum yaa hiç akıl edemim valla bende alım böle şortlar tişörtler felan yakışıklı oglumaopuyorumnanaktan

zuzum çok tatlı elbisesi ya....tam kokoşşşş....yerimsenibenn

engidicim wrosecim çok güzel şeyler almışsınız...
sağlıklı günlerde giysin kuzularınız
teşekkür ederim cnmmm opuyorumnanaktan
engidi canım güle güle giyinsin bebişin hepsi çok güselll....:asigim:
wrose ajkım ben prensesinin yeşil eteğini yerim ne cici bişey oo öleeopuyorumnanaktan
ajkımm öyle dimii :asigim: bi doğsun poposunu yicem ben zatenn opuyorumnanaktan
engidi wrose çok cici aldıklarınız güle güle giysin melekleriniz...
saol cnmm Şeniz
oyyy çok güsellerrr...güsel günnerde giysin melekinnn..mewlüt elbisesi süpperrr
saol zuzumm senin elbisede çok ciciiiiii opuyorumnanaktan
engidiii wrosee çok güseller kıslar güle güle giysin meleklerrrrrrropuyorumnanaktan
saol cnmm aminnnn opuyorumnanaktan

zuzucum çok tatlıymış prensisinin elbisewsi güle güle giysin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…