Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zuzu ya çok tatlı elbise...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ya kızlar sayfaların çoğuna baktım.kendimi garip hissettim.26+5olduk ama daha hiç bi şi almadım annem yelek hırka örmüş,1-2 nevresim yapmış,2 battaniye örmüş onlar var. hala da içimden bir şey almak gelmiyor:.niye acaba park yatak araştırıyorum bir tek,onda bile karar vermedim ne alacağıma. ( Hepimizin çocuğu hayırla,mutlulukla ve bereketle doğar inşallah,öpüldünüz
engidi wrose zuzum Allah gule gule giydirmeyi nasip etsin çok guzell bebişlerin cicilerii
zuzummm uzerinde de goruruzz inş. zilli kızını yerim ben onu yaaa cok guselmiş
saol canımm inşallahhhhhopuyorumnanaktan
oyyy çok güsellerrr...güsel günnerde giysin melekinnn..mewlüt elbisesi süpperrr
minik ponponlu battaniyemiz..
ilk patiklerimiz...
dün handa a bahsettiğim havuzluhandan aldığım takım.
ilk önlüğümüz patikli alt ve çoraplarımız...
badilerimiz...
yeleğimiz...
minik hırka. bu aslında ablamızdan kaldı. çok sevdiğimiz bir arkadaşımız örmüştü. 11 senelik yani:)
ve battaniyeli hastane çıkışımız...
bende bu konuda özürlüyüm biraz bakalım olacak mı...
(lalll çok teşekkür ederimm:)))
allah nazardan sssaklasın sağlıkla giysin melekleriniz kıslar hepsi birbirinden güzel şekerlerrrrr opuyorumnanaktan
teşekkür ederiz gizem teyzesiiizemuszemus
ay kıyamam hayatım parası hiç mühim deil ama bir daha oralara gidebilirmiyim bilmiyorum...çok yoruldum çünkü..ama eğer olurda gidersem seninle irtibata geçerim yani sana haber veririm gidicem diye canım...
ben bu şeker işini hiç anlamadım.bilmiıyorumda.ılkresımde seker neresınde... şimdiden seker almak dogrumu? gelenlere verılıyor az degılmı? off ben nasıl yapıcm..benı bılgılendırın ne olur