2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

zuzumm nann çok güzel bişeymiş bu yaaa
benn biliyon böle konularda çok cahilim, anlat kolaymı bunu yapmak, kaça mal oldu?
şuu kaynanayla küsmeseydik senin aldığın yerden aldırabilirdim aslındaaCADIARZU

peki ankarada nerden aldın zuzu

Bu çubuklar çok şık duruyor hem bozulup atılacak gibi değil aferin zuzumm güzel bilmişsin kıssss kesme şeker kalsın fikir badem şekeri çok banel oldu artık.... kaydirigubbakcemile3

ay çok uyguna gelmiş zuzum ..ben hazırlarda bakıyorumda böyle bişeyin 100 tanesi 200 250 tl ye çıkıyor...

peki bunu ne zaman vercez biz mevlüttemi dogumdan sonramı yaw

Keyfine kalmış datlum sen hastanede hani şu açık dandik çikolatalardan vermiyecekmişin. mevlütte bunu verirsin handan bunların eminönünde farklı çeşitleri var bu haftasonu gidecektin ya bak derim hihoyyyt

ben 100 tane yaptırmayı düşünüyorum...hem mevlütte hemde gelenlere vericem..mevlüte zaten öyle çok kalabalık çağırmıycam...

yaa aslında bebegi görmeye gelenlere vermek daha mantıklı gelio banada çünkü mevlüte herkes geleemeyebilir CADIARZU

peki bunu ne zaman vercez biz mevlüttemi dogumdan sonramı yaw

doğumdan sonra düşünmüorum canım ben..ewe gelenlere weirirm yasin okumasında

zuzumm nann çok güzel bişeymiş bu yaaa
benn biliyon böle konularda çok cahilim, anlat kolaymı bunu yapmak, kaça mal oldu?
şuu kaynanayla küsmeseydik senin aldığın yerden aldırabilirdim aslındaaCADIARZU

annattım cücümm...kızz sizin orda daha çok çeşit olur eminönünde filann..

Bu çubuklar çok şık duruyor hem bozulup atılacak gibi değil aferin zuzumm güzel bilmişsin kıssss kesme şeker kalsın fikir badem şekeri çok banel oldu artık.... kaydirigubbakcemile3

delükaydirigubbakcemile3

Keyfine kalmış datlum sen hastanede hani şu açık dandik çikolatalardan vermiyecekmişin. mevlütte bunu verirsin handan bunların eminönünde farklı çeşitleri var bu haftasonu gidecektin ya bak derim hihoyyyt

onu sana özel alıp vericem kısım:jeyyar: ama mevlüte herkes gelemez die düşündüm belki arkadaşlarım felan en iisi evde dursun gelene veririm iştekaydirigubbakcemile3 ayy neresinde satılıo acaba kıs gitmişken bakım

Zuzum Çok gÜzel yaa
bende agustosun ortalarına doĞru alıcam geÇ olmas dımı ya..

saolun kıslarr beğenmenise çok sefindim walla...zemuszemus

Zuzum Çok gÜzel yaa
bende agustosun ortalarına doĞru alıcam geÇ olmas dİmİ ya..

canım ben de bademini ööle alırım,dedim sıcaktan çıkamassam alıym öteki malzemeleri..aklımda durcana dolapta dursun sırnaşık şey

yaaa kızlarr walla hiç önceden böle şeyler bizlmezdim ben soktunuz aklıma...
ama ben bunların tülünü kes, içine koy bağla yapamam gibime geliyo...
hazırların fiyatları konusunda bilgisi olan varmı?
50-60 adet yeter gibime geliyo bana...

pes nann bi tülü kesip içine koyamıycanmı delümm..en az iki katı para werirsin hazırına kuşş

Bana özel dandik çikolata he kaydirigubbakcemile3
Kurukahveci mehmet efendi varya onun sokağına gir sağda bir dükkan var oraya bak derim biz ablamınkini oradan aldık o sokağın içindede bayağı dükkan var datlumm

Kızlar hastaneye gelenlere böyle bir şeker ikram etsek olmazmı. bunu gibi birşey kendimiz tasarlayıp
[/URL][/IMG]

Baist gibimi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…