2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

kızlarr bebek şekeri malzememi aldımm..şimciklik bademi almadığım için küp şekerle münük bi deneme yaptım,hemen sise gösteriim dedimm:)) büyük ihtimal biçok yerde görmüşsünüsdür bunu ama hem fiyatı uygun hem de ben biblo olayını çok semiorum oyüsden bunu seçtim..hemde kızımnan benim kalbim benim bedenimde atıyo ya hani,ondan bunu şeyettimm opuyorumnanaktan bakın bakiim beğencekmisiniss

zuzum çok şeker olmuş bu yaa bayıldım valla

Kızlar hastaneye gelenlere böyle bir şeker ikram etsek olmazmı. bunu gibi birşey kendimiz tasarlayıp
dsc02307y.jpg
[/URL][/IMG]

Baist gibimi duruyor.

buda degişik duruo kıs canan güselmiş CADIARZU

Kızlar hastaneye gelenlere böyle bir şeker ikram etsek olmazmı. bunu gibi birşey kendimiz tasarlayıp
dsc02307y.jpg
[/URL][/IMG]

Baist gibimi duruyor.

olur neden olmasın cicimm..benim hastane ziyaretcim çok olmas,hiç akrabamıs filan yok ankda çünkü,bikaç arkadaşım gelir sadece..o yüsden hastaneye özel bişiy düşünmüyorum..bi de iişallah normal doğum olursa ertesi gün çıkıosun ne de olsa..belki bi kutu çiko alırım ama ona bilem gerek yok..
zuzum çok şeker olmuş bu yaa bayıldım valla

opuyorumnanaktan

zuzum bebek şekerin çok hoş canımmmmmm......çok beğendimmmm.....:nazar:opuyorumnanaktan

minik ponponlu battaniyemiz..

ilk patiklerimiz...

dün handa a bahsettiğim havuzluhandan aldığım takım.

ilk önlüğümüz patikli alt ve çoraplarımız...

badilerimiz...

yeleğimiz...

minik hırka. bu aslında ablamızdan kaldı. çok sevdiğimiz bir arkadaşımız örmüştü. 11 senelik yani:)

ve battaniyeli hastane çıkışımız...

bende bu konuda özürlüyüm biraz bakalım olacak mı...
(lalll çok teşekkür ederimm:)))

Son düzenleme:
zuzu çok güzelmiş bebiş şekerinn cnmm sağlıklı günerde dağıtırsın inşşş opuyorumnanaktan
engidi hayırlı olsun cicilerin güzel sağlıklı günlerde giydirirsin inşş cnmm :Saruboceq:

wrose çok güzeller. güzel günlerde gysin inşallah bebişin. mevlüt elbisesi çok güzeeel:)

bende bebek şekeri yapıcam ama bi başlayamadım işe bide sepetini alıcam bi ara eminönüne ineyimde bende alayım...oralardan alan varsa yer tarif edebilirmi bana

engidicim wrosecim çok güzel şeyler almışsınız...
sağlıklı günlerde giysin kuzularınız:nazar:

engidicim wrosecim çok güzel şeyler almışsınız...
sağlıklı günlerde giysin kuzularınız:nazar:

ÇOK TEŞEKKÜRLER ELALII...

bende bebek şekeri yapıcam ama bi başlayamadım işe bide sepetini alıcam bi ara eminönüne ineyimde bende alayım...oralardan alan varsa yer tarif edebilirmi bana

KEREMİM ben gitmedim ama eminönünde nerde diye sorduğumda kuru kahveci mehmet efendinin orda demişlerdi bana malzemeciyi...

X