2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

keremcim güle güle giysin oğluşun...kızlar ya ben kendimi tutamıyorum her yer indirimde bugün bücürüğe girdim acayip indirim vardı..yine bir sürü şey aldım...akşama eklerim...

keremcim güle güle giysin oğluşun...kızlar ya ben kendimi tutamıyorum her yer indirimde bugün bücürüğe girdim acayip indirim vardı..yine bir sürü şey aldım...akşama eklerim...

ben istanbuldayken hiç indirim yoktu ben buraya geldim her yer indirimemi girdi????? bide bişey soracam kızlar ekim gibi giyilebilecek şeyler bulabiliyomusunuz ki??????????

vallahi baharcım benim ilk çocuğumdan kalan çok şey var o yüzden minik şeyler deilde seneye bu mevsimde giyebileceği şeyler alıyorum...

Bu arada bebişinin kıyafetleri de pek güzelmiş. Allah sağlıkla giymeyi nasip etsin inşallah:Saruboceq:

zeynepcimm ii günlerde giyinsin prensesinn....elbisesini sevsinlerrrrryerimseniben

saolasın lalcim içine girsede bebeğimi yesek...inşallah o günleride görürüz hepimiz..

baharcım yazlıkları bitti valla...artık almasam çok iyi olacak...kışlıklarınıda abiden idare edicez..allahtan oğluma unisex almışım genelde..rahat rahat giyer yaniii

baharcım yazlıkları bitti valla...artık almasam çok iyi olacak...kışlıklarınıda abiden idare edicez..allahtan oğluma unisex almışım genelde..rahat rahat giyer yaniii
bence de şimdiden çok alma sonuçta iri mi oalacak ufak tefekmi oalcak bilmiyosun .... hem şimdi gelen hediyeler falan da olur.
oğluna unisex almakla çok akıllıklık etmişsin zamanında iyi saklamışsın sıukılmadan. ben olsam fazlalık diye verirdim herhalde:)))))

valla sakladım baharcım çünkü onlarada zamanında çok para yatırmıştım bide 2. yi düşündüğüm için iyi şeylerini hiç vermedim..şimdi zıbınından tulumuna ayakkabısına kadar hepsi duruyo..sizede tavsiye ederim saklayın..

keremim çok güzeller iyi günlerde kullansın oğluşun

Zeynep çok zevklisin canım yine çok güzel şeyler almışsın prensese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…