2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

zeynep ve keremim cicileriniz çok güzell sağlıkla giysin miniğiiz inşş :Saruboceq:

zeynepcim cicileriniz çok güzeller:nazar: sağlıkla giysin kızın:nazar:
yaaa seninkileri görünce bende özeniyorumkaydirigubbakcemile3 kış bebeği olcak diye elbise ben almadım hiç, bazen büyük alayım diyorum ama irimi zayıfmı olur bilemediğim için durduruyorum kendimi:kedi:

zeynep ve keremim cicileriniz çok güzell sağlıkla giysin miniğiiz inşş :Saruboceq:

zeynepcim cicileriniz çok güzeller:nazar: sağlıkla giysin kızın:nazar:
yaaa seninkileri görünce bende özeniyorumkaydirigubbakcemile3 kış bebeği olcak diye elbise ben almadım hiç, bazen büyük alayım diyorum ama irimi zayıfmı olur bilemediğim için durduruyorum kendimi:kedi:

teşekkür ederim canlarım...elacım ben hep 9 aylık aldım..bazılarınında ebatlarına göre baktım 12 ay ve 6 ay aldım..ama geneli 9 ay...yani hazirandan eylüle kadar bir ara mutlaka giyer inşallah...çok güzel şeyler var bence kaçırma ve al...dün ben mesela 4 takım aldım 8 parça yapıyo 108 tuttu 6 taksit yaptılar bide...ee biz yaza girince seneye bebekler ne giyecek..bu fiyatlar o zamanlar çok uçuk oluyo..tam 2 katı para ödemek zorunda kalıcaz..o yüzden şimdi almak daha mantıklı...bide mağazalarda gördüğüm bebeklere göre ölçüp alıyomkaydirigubbakcemile3

canım bebişin sağlıkla giysin. şu wenice ye istanbuldayken uğramam istedim çok. ama hiç birine kısmet olmadı. güzel ve uygunmuydu keremim???

ben wenicede pek bişey bulamam ama pazar günü bi bakayım dedim hemn %50 indirim vardı hemde buldum bi kaç bişey...bunların tanesi 16 tl işte yarısı ..

çok tşk ederim kzılar daha iyileri sizlerin olsun daha çok şey alıcaktım ama abartmaya gerek duymadım zaten çok şeye gerek yok çünkü bazılarını giyemez bile o kadar çabuk büyüyorlar ki...bende 0-3 ay pek bişey almıyorum 3-6-9 tercih ediyorum..

Zeynep çok güzel cicilerrr eee kız olunca böylle aldıkça alası geliyor insanın...sağlıkla giyer prenses

saol keremcim senin paşanda güzel günlerde giyer inşallah..ayrıca wenice markaların arasında en uygun olanı..bende ordan çok şeyler aldım..

kızlar bebek arabası aldınızmı fikir verirseniz sevinirim.ben ana kucagıyla takım olanlarından almak istiyorum oto koltuguda olmuş olur diye ama marka konusunda çok kararsızım.:uhm:

kızlar bebek arabası aldınızmı fikir verirseniz sevinirim.ben ana kucagıyla takım olanlarından almak istiyorum oto koltuguda olmuş olur diye ama marka konusunda çok kararsızım.:uhm:

ben pierre cardin 5040 aldım arabayı..ozaman anakucağı almamıştım,şimcik bi de onu alıcam..

kızlarr bebek şekeri malzememi aldımm..şimciklik bademi almadığım için küp şekerle münük bi deneme yaptım,hemen sise gösteriim dedimm:)) büyük ihtimal biçok yerde görmüşsünüsdür bunu ama hem fiyatı uygun hem de ben biblo olayını çok semiorum oyüsden bunu seçtim..hemde kızımnan benim kalbim benim bedenimde atıyo ya hani,ondan bunu şeyettimm opuyorumnanaktan bakın bakiim beğencekmisiniss

ayy ben çok behendim zuzummm şekeri neresinde oluo bide ne kadara aldın malzemeleri say bakım bunların mavilisi varmı acaba

zuzu çok güzel canım kaça mal oldu tanesi bunun bende istiyom böyle bişey..bide hazırmı senmi yaptın

Çok güselmişş zuzum. :nazar: Diğer bibloları atar mı acaba insanlar diye düşünüyorum. Bak bunu sonra saksıların dibine falan batırıp saklayabilriler sanki.
Kaç tane aldın bi de nerden suluhandan mı

cannarım bu çubukların 12lisi 3,5 tl ye satılıo..tül seçtim 1 metre tül aldım 7 tl...kurdela aldım 10 metre iki renk organze aldım onu da..3,5 tl sanırsam...60 şeker için 40 tl werdim..bademi hariç..yapımında bişiy yok zati çok pratik tülü kare kestim içine şekeri koydum çubuğa bağladım...sepeti bitsinn onu da eklerimmm...opuyorumnanaktan

suluhanda da satılıyo..ordakiler accık uyduruktu ama..ben kızılayda erdoğan tuhafiyeden aldımmm

X