2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

lllalll canim hepsi cok guzel cok zevkli o kirmizilar cok yakisacak ben erkek bebege kirmizi rengi cok yakistiriyorum cookk sirin gorunuylar iclerinde kaydirigubbakcemile3

lllalll canim hepsi cok guzel cok zevkli o kirmizilar cok yakisacak ben erkek bebege kirmizi rengi cok yakistiriyorum cookk sirin gorunuylar iclerinde kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim bitanemmmopuyorumnanaktan:asigim:

lalcim bebişin cicilerini sağlıkla giysin..ama bayıldım özzellikle kırmızı badilere..

ahhh ah biz hala çıkmadık alışverişe daha hiç bişeyciği yok kuzumun.kısmetse önümüzdeki hafta sonu çıkıp herşeyini birden toplamayı düşünüyoruz.bide kızlar şu kraft'ın beşik mama sandalyelerine takmış durumdayım ben arkadaşlarımdan biri kullanıyo çok kullanışlı rahat bişey diyo alıp almamakta kararsız kaldım siz ne dersiniz.

lalcim bebişin cicilerini sağlıkla giysin..ama bayıldım özzellikle kırmızı badilere..
canım teşekkür ederimmmmmopuyorumnanaktan

canım inşlah gönlüne göre tamamlarsın bebişinin kıyafetlerini...yerimseniben

laaall heppsi çok güsel bebeiimmm..ee tabi öğrenir öğrenmes attın kendini sokaklara demii...güle güle giysin kuzucunnn

laaall heppsi çok güsel bebeiimmm..ee tabi öğrenir öğrenmes attın kendini sokaklara demii...güle güle giysin kuzucunnn

teysesi çok teşekkür ederizzzŞenizevet canım ne görürsem alıom...napıım ya 6 aydır kendimi tutmuştum.....:1rolleyes:

Lalll canım güle güle giydir cicilerini çok güsellermiş. Ben de şu kırmızı tulumla denizci gibi bir takım var onlara byıldım. Nerden aldın canım sakıncası yoksa. Ben de almaya başlıcam da bi türlü elim gitmedi daha, en azından bu sıcaklarda nerelere bakacağımı kesinleştirsem

cok tatlılar ıyı gunlerde kullansın mınık oglyusun canım
canım teşekkür ederizzzopuyorumnanaktan

canım çok sağolll:asigim:kırmıız tulumu ceylan bebe den aldım keçiören ftz deki mağazasından......diğerinide c&a dan aldım etlik antaresdeki mağazasından ama ankamalldede mağazası var...yerimseniben

Çokk saoll canım C&A aklımdaydı benim ama Ceylan bebe yi bilmiyodum bak oraya da bakiiimmmm kaydirigubbakcemile5

ayy ccileriniz çok güzelll iyi günlerde giymek nasip olsun işallahh :Saruboceq:
ben buraya eklmeyi beceremiyorum albümüme ekledim hepsini

bulcuk canım opuyorumnanaktan
hiliba canım göremiorum bebişinin cicileriniiii:sm_confused:

lalimm yenii cicilerinizde çok güzeller, sağlıkla giysin oğluşun
yaa kilotlu çoraplara bayıldım benim baktığım mağazada küçük bulamamıştım bak iyi hatırladım bende alayımyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…