2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

burcucum oğlullarımız aynı odalarda büyüyecekler ayy ne güzel benimde pazartesi gelip kurulcak allahın izniyle inş. ii günlerde yatıp büyüsünler inş. :içelim::nazar::nazar:

:nazar: :asigim: SELDACIM maşallah kızına inş. sağlıkla giyer cicilerini canım yaa çook güzeller yerim ben onu opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan[/QUOTE]

kaydirigubbakcemile3 benımkı kız olcek :kedi:
bugun oda takımımız kuruldu yarında esyaları yerlestırıcez :sm_cool::sm_cool:
cogu gettı azu galdu mınıgımın :icecream:
fırsattan ıstıfade evı bayagı alt ust ettım kaydirigubbakcemile3 yatak odamla oturma odasını degıstırdımkı cocuk odasındakı koltugu oturma odasına aktardım :jeyyar:
mınıgımın odası sadece ona ozel olacak ınsallah sırnaşık şey

hepsi el emeği kıslarr anneannemz pikesini bile kendi dikmş ama anca bukadr yükledmm hepinizi öptm

Gözdecim annenin emeğine sağlık:asigim: çok güzeller sağlıkla giyinsin oğluşun:nazar:

gözdecim annenin ellerine sağlık canım...iyi günlerde sağlıkla giyinsin bebişinnnyerimseniben

oğluşumun cicilerinden bir bölüm sonra tekrar eklemeye devam ederimmm..ne zor yaa resim eklemek....:bbo:
dscn1283u.jpg

dscn1284.jpg

dscn1285x.jpg

dscn1286.jpg

dscn1287.jpg

dscn1288e.jpg
:nazar::nazar::nazar:

lalim hepsi çoktatlılar ya bayıldım valla eklemişsin en güzel bende eklicem haftaya makinam görümcemde de o bakımdan sağlıkla giymeyi nasip etsin yarabbim:nazar::nazar::nazar::nazar:

lalim hepsi çoktatlılar ya bayıldım valla eklemişsin en güzel bende eklicem haftaya makinam görümcemde de o bakımdan sağlıkla giymeyi nasip etsin yarabbim:nazar::nazar::nazar::nazar:

teşekkür ederim bitanem....opuyorumnanaktanekle canım bende merak ettim bebişine aldıklarınıııyerimseniben

zemuszemus cok tatlılar llall cım benım kızımında bugun ıtıbarıyle sadece perdesı kaldı zemuszemus
herseyı hazır yıkandı utulendı yerlerıne yerlestırıldı kapı susumuz bıle takıldı kaydirigubbakcemile2
basım bıraz rahat olsun en kısa zamanda cekıp eklıyecegım :Saruboceq:

zemuszemus cok tatlılar llall cım benım kızımında bugun ıtıbarıyle sadece perdesı kaldı zemuszemus
herseyı hazır yıkandı utulendı yerlerıne yerlestırıldı kapı susumuz bıle takıldı kaydirigubbakcemile2
basım bıraz rahat olsun en kısa zamanda cekıp eklıyecegım :Saruboceq:

canım saol...hayırlı olsun canım..tam bitince odanız ekle tamammıııı:asigim:

ne nasıl yani yaa ben mi çok geriden geliyorum yaaa benim kızımın herşeyi hazır değil açıkta kaldı kızım yaa...

Lalimm cicileriniz çok güzeller:nazar: sağlıklı günlerde giysin paşan:nazar:

X