2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

ayy seyda çok güseeler yaaaaaa güle güle giysin kullansın paşan canımmmm:1hug:

Ay herkesler ne güzel şeyler almış inşş.. güzel günlerde kullansın bebişlerinizzz

ipimiz kendiliğinden boncuklu çok güzel ipti daha sonra bulamadım aynısını

zuzucum seydacım gizemcim cicileriniz çok gzüel güle güle kullansın bebişleriiz

bune hız canım yaa.. ekim annelerinin en hızlısı çıktın şeyda. odası dahil nerdeyse her şeyi tamam bebişin. güle güle kullansın sağlıkla inşallah..

evet herşeyi hazır bebişimin sadece banyosu ve bezi eksik o kadar ha birde oğluşum eksik

şeyda maşallah valla sen bitirmişsin. hepside çok güzel iyigünlerde kullansın.

teşekkür ederis teyzeleri..hepimizinkiler sağlıkla giyerler inşallah..candy,gizem,seyda..sağlıkla giysin bebeklerinizz

zuzucum gizemcim hepsi çokk güzel güle güle giysin melekleriniz inş ama daha ben oğluşuma hiç bişey almadım sizleri böle gördükçe çok kızıyorum kendimee Çok üzgünüm çoook

zuzucum gizemcim hepsi çokk güzel güle güle giysin melekleriniz inş ama daha ben oğluşuma hiç bişey almadım sizleri böle gördükçe çok kızıyorum kendimee Çok üzgünüm çoook

saol mawişimm..uyuşukmusun kısss doğuma giderken mi alcan..al hadi artıkın sen de bişilerrr

zuzu güle güle giysin kızın cicilerini, çok güzeller . favorilerim her zamanki gibi elbiseler :sm_cool: ben de alacağım artık bu hafta alkisalkisalkis

gizeeeeem ben sana demedim mi bir açılacaksın pir açılacaksın diye?? donsuz oğlun donanmış bak :roflol: a.s hepsi çok güzel canım, odası da harika olacak miniğinin besbelli sağlıcakla kullansın dora bey :ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile5

elifim,zuzum,gizemcimm,şeydacım güle güle giyinsin iii günlerde kullansın bebişleriniz...hepsi özenle seçilmiş çok güzel şeyler...Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…