- 15 Şubat 2009
- 3.933
- 1.884
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burcu alacak ne kalmışki süperler bayıldım.
zuzu benim eklediklerimde neden fotolar sayfada çıkmıyoor.
herkes çok güzel şeyler almış güle güle kullanın, bende ekim annesi olucam ama daha hiç bişey almadım bebişime kıskandım valla sizinkileri görünce
ayyy çok kıskandım bende çekip eklicem bütün aldıklarımızı ama araba falan için henüz erken değil mi daha
ayyy çok kıskandım bende çekip eklicem bütün aldıklarımızı ama araba falan için henüz erken değil mi daha
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kızlar mahvettiniz beni hiç bişi almıcam diyodum son aylara kadar ama yok dayanamıcamkaydirigubbakcemile
hepsi o kadar tatlı ki Allah sağlıkla güzel günlerde kullanmak nasip etsin tombiş tombiş bebişler doldursun hepsinin içini
canım erken gibi de diil gibi de..şöyleki ben aldığımda indirimdeydi we baya uygundu fiyatı..nası olsa 3 -5 ay sonra almam gerekicek niye fazla para ödiyim diye düşündüm..hem de son aylara çok şey bırakmamayı düşünüyorum..herşey olabilir..çok sıcaklar olucak belki gönlümce gezip alamıycam.belki bebiş erken gelicek..hem de biraraya gelince epey masraflı bu alışwerişler..bebek olana kadar nekadarını azaltırsak okadar iyi diye de düşündük...
amaç bu zatenn..hepinizi kudurtmakk.:jeyyar:.haydinn alışwerişeee..:CüvCüv:hihoyyyt
aminn canımm inşallahhh
evet zuzum haklısın bende senın kafadanımdelikafadulden
kım tutar bızı bu gıdısle herkez galeyana gelecek bebıs ceyızlerı sımdıden hazır olacak:teytey:
aynen oyle:lepi::lepi:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3