2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

herkes çok güzel şeyler almış güle güle kullanın, bende ekim annesi olucam ama daha hiç bişey almadım bebişime kıskandım valla sizinkileri görünce

kızlar şuna bakın ne buldum nette şimdiki bebekler çok şanslı

Emekleme dizliği emeklerken o narin dizlerini koruyormuş kaydirigubbakcemile3

zuzu benim eklediklerimde neden fotolar sayfada çıkmıyoor.

yaparken bi yerde bi hata olmuş sanırım ama bilemiyorum canımmm

Bende bunu beğendim nette anlatımınıda buldum inş. yapabilirim

süper yaaaa bayıldıımmm...istiyorum istiyorum istiyoruuummm
herkes çok güzel şeyler almış güle güle kullanın, bende ekim annesi olucam ama daha hiç bişey almadım bebişime kıskandım valla sizinkileri görünce

saol şekerimm..sen de al gel soora ekle burda bizde bakalımmm

ayyy çok kıskandım bende çekip eklicem bütün aldıklarımızı :KK70: ama araba falan için henüz erken değil mi daha

ayyy çok kıskandım bende çekip eklicem bütün aldıklarımızı :KK70: ama araba falan için henüz erken değil mi daha

herkezın fıkrı ayrı canım bende sımdıden fıkır sahıbı olayımkı sonradan kararsız kalmayayım dıye soruyorum kaydirigubbakcemile3
bıde bebek arabasına cok onem verdıgımden sımdıden arastırmaya gırdımşakkıdışakkıdı:emir_bebek:

canım erken gibi de diil gibi de..şöyleki ben aldığımda indirimdeydi we baya uygundu fiyatı..nası olsa 3 -5 ay sonra almam gerekicek niye fazla para ödiyim diye düşündüm..hem de son aylara çok şey bırakmamayı düşünüyorum..herşey olabilir..çok sıcaklar olucak belki gönlümce gezip alamıycam.belki bebiş erken gelicek..hem de biraraya gelince epey masraflı bu alışwerişler..bebek olana kadar nekadarını azaltırsak okadar iyi diye de düşündük...

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kızlar mahvettiniz beni hiç bişi almıcam diyodum son aylara kadar ama yok dayanamıcamkaydirigubbakcemile

hepsi o kadar tatlı ki Allah sağlıkla güzel günlerde kullanmak nasip etsin tombiş tombiş bebişler doldursun hepsinin içini :emir_bebek:

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kızlar mahvettiniz beni hiç bişi almıcam diyodum son aylara kadar ama yok dayanamıcamkaydirigubbakcemile

hepsi o kadar tatlı ki Allah sağlıkla güzel günlerde kullanmak nasip etsin tombiş tombiş bebişler doldursun hepsinin içini :emir_bebek:

amaç bu zatenn..hepinizi kudurtmakk.:jeyyar:.haydinn alışwerişeee..:CüvCüv:hihoyyyt

aminn canımm inşallahhh

yok canım ben şu bakımdan söyledim zaten ekimde doğacak ve bi yere gidincede arabayla gitcez mecbur anca bir dahaki baharın yazın kullanılabilir bebek arabası o yüzden erken mi dedim ha yok ben zaten doğmadan alcam diyosan erken değil tabi :) ben öncelik portbebe takımı ana kucağı ve puset almayı düşünüyorum bebek arabasını doğduktan sonra alıcam büyük ihtimal kışın nereye gitcez arabayla

canım erken gibi de diil gibi de..şöyleki ben aldığımda indirimdeydi we baya uygundu fiyatı..nası olsa 3 -5 ay sonra almam gerekicek niye fazla para ödiyim diye düşündüm..hem de son aylara çok şey bırakmamayı düşünüyorum..herşey olabilir..çok sıcaklar olucak belki gönlümce gezip alamıycam.belki bebiş erken gelicek..hem de biraraya gelince epey masraflı bu alışwerişler..bebek olana kadar nekadarını azaltırsak okadar iyi diye de düşündük...

evet zuzum haklısın bende senın kafadanımdelikafadulden
kım tutar bızı:eek: bu gıdısle herkez galeyana gelecek bebıs ceyızlerı sımdıden hazır olacak:teytey:

bizimde ufak bir hurç dolusu şeyimiz var evde hepsini çekim bari bi ara toplu halde ekleyeyim :KK70:

sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab:jeyyar:

cek pancıta cek ekle bızde gorelımhihoyyyt

X