2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

nazyazcım çok güzel cnm iyi günlerde kullanın, bu yeni doğanmı? yoksa 0-3 aylık falan mı?
kısss delüü sayfayı yamulttun, azcık küçük yapamadınmı resmi :))))))))))))))))9

sizi böyle görünce aşka geldim cumartesi dr gideyim pazar günü doğru alışverişe :eek:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
cicim 250den başlıyo genelde fiyatı sanırım ama benim aldığım yerde kampanya wardı..208 tlye aldım..o yüzden erken dawrandım ya :)))

aneyyyy fiyatı çok iyiymiş kaçırdık desene, bide pierre cardin...
bittimi acep kampanyaCADIARZU

yaa senmisin bi ay önce söölesen gülerdim diyeenn..oohh oollsuunnn:eek: hihoyyyt

cimg1948.jpg

buda yeleğimiz:)

kız nazzz sayfayı şeyettin hee :)))

arkidişler görmek zor oluyo nazın bebişinin cicilerini küçültüp koyuyorum tekrar

kızlar güle güle giydirin inşallah...
beni fena gaza getirdiniz, bu akşam iş çıkış bişeyler alacam, nefsim körersin anacım ne bu böle nispet yapar gibi :))))))))))

kızlar güle güle giydirin inşallah...
beni fena gaza getirdiniz, bu akşam iş çıkış bişeyler alacam, nefsim körersin anacım ne bu böle nispet yapar gibi :))))))))))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ahahahahah ne zaman gectiniz burayada sayfalari ilerletmissiniz bilem ahahahha

Kızlar örgü örmeyi bileniniz varmı nette çok güzel şeyler var sizler örüyormusunuz bebişlere birşeyler.

biliyorum pembem elim de iyidir hızlı filan örerim ama birisinin yanımda olup tamam şurdan kes filan diye göstermesi gerek..çok istiyorum aslında kenddim bişiler örmeyi yawruşuma..ananesi müthiş şeyler örüyo çok tatlı..

biliordum zaten senin marifetli olduğunu ne güzel . benimde içim gitti ben bilmiyorum nette anlatımlı 1-2 birşey buldum deneyeceğim belki yapabilirim

biliordum zaten senin marifetli olduğunu ne güzel . benimde içim gitti ben bilmiyorum nette anlatımlı 1-2 birşey buldum deneyeceğim belki yapabilirim

:1hug: merrsi cicimm..yaparıs canım ya deneye yanıla yaparıs elbett:)))

X