Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oyy oyy cok sekerrr seyler almışsın zuzuu
üstlerinde eskisin kuzuların sağlıkla mutlulukla...kışlık indiriminden yararlanın kızlar.özellikle astronotlARDAn alın.
saol canımm inşallahh..oyy maşallah prensesine annesi ne tatlı..astronot ne ay:)))
çook özendim bende,,,
harika şeyler bunlar. fotoları nasıl yüklüyorsunuz, banada anlatır mısınız?
anacım astronot kışın dısarı cıkarken giydirilen kalınca bi tulum.montun tulumu işte.eldiveni bilenem var.onu giydirince daha bişee gerenk yok.mothercare de ve c&a da var cok güzel.
tabi canım..imageshack'e gir..ordan browse yazan yere tıkla pc den resim seç..hemen altında resize image'den 640x480 i seç we start upload de..açılan sayfadan resim ççıktığında altındaki hotlink1i cewap paneline kopyala..anlatabildim umarımm
tabi canım..imageshack'e gir..ordan browse yazan yere tıkla pc den resim seç..hemen altında resize image'den 640x480 i seç we start upload de..açılan sayfadan resim ççıktığında altındaki hotlink1i cewap paneline kopyala..anlatabildim umarımm
zuzum zıbınlarına bayıldım, ben alcam işte...
Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin inşallah...
aminnn canıımm inşallah..onun içinden çıkan yumuk yumuk tombul bacakları bi düşünsene..mis gibi boynunu..heycan basıyo:))
aradada onun içinden cıkıcak sızıcak yesilli sarılı kakalarıda düşüsenize lülülülülülü pöööff bide cıkmıo lekesi ööle dduruo yeşiiiiiil yeşil yeşiiiiil yeşil kaydirigubbakcemile3