2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

super baslik olmus zuzucum. Ben daha hicbisey almadim alayim hemen koyarim. Bu arada 4. ayimiz bitsin birde gobek albumu yapalim diyorum.

doğurana kadar bebişin 5-6 senelik giyeceklerini tamamlatmazsanız çok bozulucam bu gazla düğün çeyizlerine bile girişilir bekaydirigubbakcemile:CüvCüv:-tatlicadiarzu-delikafadulden

evet rockwell bencede kesin yapalım benim daha minicik ufacık tefecik bi göbişim var ama gördükçe daha da hevesleniyorum

adz1ic.jpg

0000000221493_5_1.jpg

Harika şeyler almışsınız kızlar... Ben 6. aydan önce almak istemiyorum. Çok heyecanlanıp sabırsızlanırım baktıkça :) Şimdilik bunları aldık. İlklerim çok güzel bir günlük. Diğeride bebeğin zeka gelişimine katkıda bulunuyormuş. Birde bende meditasyon müzikleri var. Onlarıda birlikte dinliyoruz bebeğimle...

kızlar kısın arabayla nereye gıdecegız demeyın
alısverıs merkezınde gezerken gercekten ıse yarayacagını dusunuyorum ben
sonuçta kapalı alan ve kucakta bebekler gezmek yorucu olur dıye dusunuyorum
bu arada cıcıslerınız cok guzel masallah saglıkla gelsın bebeşler:nazar:

doğurana kadar bebişin 5-6 senelik giyeceklerini tamamlatmazsanız çok bozulucam bu gazla düğün çeyizlerine bile girişilir bekaydirigubbakcemile:CüvCüv:-tatlicadiarzu-delikafadulden

sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsırnaşık şeysırnaşık şey

evet bende onu dusundugumden bıde hastahane cıkısı puset kullanacagımdan arabayıda almayı dusunuyorum
pekı sordugum arabalar hakkında bılgın varmı canım senın:emir_bebek:

kızlar seminerde iki üç seneye kadar pusetlerin kullanımının kalkacağını satıcıların gazına gelmememizi önerdiler
yurtdışında şu oto koltuğu olarak kullanılan ana kucaklarından olmadığında bebeği hastaneden çıkartmıyolarmış ondan almak gerekliymiş bebeğin vücut yapısına göre yapıldığı için kullanımı konusunda tereddüte düşmeyin dediler söyleyenlerin yalancısıyım :CüvCüv:

super baslik olmus zuzucum. Ben daha hicbisey almadim alayim hemen koyarim. Bu arada 4. ayimiz bitsin birde gobek albumu yapalim diyorum.

mersi şekerimm..ewet alıncak sen de koy cicilerinizi..oluurrr göbüş şow da yaparıısss

kaydirigubbakcemile3

Harika şeyler almışsınız kızlar... Ben 6. aydan önce almak istemiyorum. Çok heyecanlanıp sabırsızlanırım baktıkça :) Şimdilik bunları aldık. İlklerim çok güzel bir günlük. Diğeride bebeğin zeka gelişimine katkıda bulunuyormuş. Birde bende meditasyon müzikleri var. Onlarıda birlikte dinliyoruz bebeğimle...

saol greenim..6. aya kadar bekletmeyis biz seni..daha 3 bitti şimdiden herkezi gaza getirdik bilemmm:CüvCüv:

ewet canım bencede lazım olur..teşekkür ederiss..senin de bebişine kawuşmana az kalmışş..maşallah canımm

kızlar seminerde iki üç seneye kadar pusetlerin kullanımının kalkacağını satıcıların gazına gelmememizi önerdiler
yurtdışında şu oto koltuğu olarak kullanılan ana kucaklarından olmadığında bebeği hastaneden çıkartmıyolarmış ondan almak gerekliymiş bebeğin vücut yapısına göre yapıldığı için kullanımı konusunda tereddüte düşmeyin dediler söyleyenlerin yalancısıyım :CüvCüv:

sevolm nasil yani ben anlamadim? puset kalkacaksa nereye koyacagiz cocuklari? Puset derken araba koltugu gibi olan sey mi? ben boyle puset falan oyle isimleri bilmiyorum. kendi kafamdan bebek arabasi falan diyorum :roflol: Hastaneden cikarken araba koltugunu istiyorlar o dogru.

birde kizlar bebek arabasi alirken ben ilk is hafif olmasina bakacagim. cunku her zaman yanimizda eslerimiz olmayacak acip kapatmak icin. rahatligimizi dusunmemiz lazim.

puset derken hangısınden sozedıyorsun canım anlamadım:ecrin_bebek:
bende hastahane cıkısı otokoltugunu kullanmayı dusunuyorum zaten ısabet olmusşakkıdı

sevolm nasil yani ben anlamadim? puset kalkacaksa nereye koyacagiz cocuklari? Puset derken araba koltugu gibi olan sey mi? ben boyle puset falan oyle isimleri bilmiyorum. kendi kafamdan bebek arabasi falan diyorum :roflol: Hastaneden cikarken araba koltugunu istiyorlar o dogru.

yok canım zaten o araba koltuğu gibi olanları tavsiye ediyolar bende tam isimlerini bilmiyorum ama sanırım onun adı artık ana kucağı olarak geçiyo
hani şu taşıma çantası gibi olan pusetler varya onlardan bahsettiler kalkacak ve sağlıklı değil diye
anlatabildim umarım :CüvCüv:

kızlar benım elımden orgu sadece bunlar gelebıldı:1no2:ayrıntılı orgu fazla bılmedıgımden yapamayacagım kanımca:bbo:

bunlarıda hamıle olmadan once ormustum kalınca ne bısey aldım nede ordum korkudan olsa gerek :1rolleyes:

hep ıcımden oglusum olacak gıbı hıs var oyuzden mavı ormustum:teytey:

Son düzenleme:
burcucum çok güzel olmuş eline sağlık..mawinin tonu çok güzel kızın olursa o da giyebilirrr

X