sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab:jeyyar:
cek pancıta cek ekle bızde gorelımhihoyyyt
tamam canım makinanın pillerini doldurayım hepsini çekerim tek tek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab:jeyyar:
cek pancıta cek ekle bızde gorelımhihoyyyt
doğurana kadar bebişin 5-6 senelik giyeceklerini tamamlatmazsanız çok bozulucam bu gazla düğün çeyizlerine bile girişilir bekaydirigubbakcemile:CüvCüv:-tatlicadiarzu-delikafadulden
kızlar kısın arabayla nereye gıdecegız demeyın
alısverıs merkezınde gezerken gercekten ıse yarayacagını dusunuyorum ben
sonuçta kapalı alan ve kucakta bebekler gezmek yorucu olur dıye dusunuyorum
bu arada cıcıslerınız cok guzel masallah saglıkla gelsın bebeşler
super baslik olmus zuzucum. Ben daha hicbisey almadim alayim hemen koyarim. Bu arada 4. ayimiz bitsin birde gobek albumu yapalim diyorum.
doğurana kadar bebişin 5-6 senelik giyeceklerini tamamlatmazsanız çok bozulucam bu gazla düğün çeyizlerine bile girişilir bekaydirigubbakcemile:CüvCüv:-tatlicadiarzu-delikafadulden
Harika şeyler almışsınız kızlar... Ben 6. aydan önce almak istemiyorum. Çok heyecanlanıp sabırsızlanırım baktıkça :) Şimdilik bunları aldık. İlklerim çok güzel bir günlük. Diğeride bebeğin zeka gelişimine katkıda bulunuyormuş. Birde bende meditasyon müzikleri var. Onlarıda birlikte dinliyoruz bebeğimle...
kızlar kısın arabayla nereye gıdecegız demeyın
alısverıs merkezınde gezerken gercekten ıse yarayacagını dusunuyorum ben
sonuçta kapalı alan ve kucakta bebekler gezmek yorucu olur dıye dusunuyorum
bu arada cıcıslerınız cok guzel masallah saglıkla gelsın bebeşler
kızlar seminerde iki üç seneye kadar pusetlerin kullanımının kalkacağını satıcıların gazına gelmememizi önerdiler
yurtdışında şu oto koltuğu olarak kullanılan ana kucaklarından olmadığında bebeği hastaneden çıkartmıyolarmış ondan almak gerekliymiş bebeğin vücut yapısına göre yapıldığı için kullanımı konusunda tereddüte düşmeyin dediler söyleyenlerin yalancısıyım :CüvCüv:
sanırım sayfayı bozdum resmi küçültmeyi bilen varmı??
kızlar seminerde iki üç seneye kadar pusetlerin kullanımının kalkacağını satıcıların gazına gelmememizi önerdiler
yurtdışında şu oto koltuğu olarak kullanılan ana kucaklarından olmadığında bebeği hastaneden çıkartmıyolarmış ondan almak gerekliymiş bebeğin vücut yapısına göre yapıldığı için kullanımı konusunda tereddüte düşmeyin dediler söyleyenlerin yalancısıyım :CüvCüv:
sevolm nasil yani ben anlamadim? puset kalkacaksa nereye koyacagiz cocuklari? Puset derken araba koltugu gibi olan sey mi? ben boyle puset falan oyle isimleri bilmiyorum. kendi kafamdan bebek arabasi falan diyorum :roflol: Hastaneden cikarken araba koltugunu istiyorlar o dogru.
bu cok tatlimis hangi markanin bu? chicco mi?