2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

bunlar benim yaptıklarım degil ama yapmak istedigim modeller hem kıza hem erkege uyar

bu renklere bayılıyorum :))) işledigimde gosteririm artık aynı renkleri istiyorum ben

aradada onun içinden cıkıcak sızıcak yesilli sarılı kakalarıda düşüsenize lülülülülülü pöööff bide cıkmıo lekesi ööle dduruo yeşiiiiiil yeşil yeşiiiiil yeşil kaydirigubbakcemile3

sağlıkla gelsinde bebeğimm onun kakalarını temizlimkafamçokkarıştı
biraz iğrenç ama değerfisfisfis

kalemiti renkler çok güzelmiş gerçekten hem kıza hem erkeğe gidebilecek.
elalı nette çok var anlatımlı bebek örgüleri diye google amcaya bir sor bence.

burcu çok güzel şeyler almışsın hele araba oyuncağı çok güzelmiş.

bunları hamıle olmadan once almıstım :emir_bebek:
cınsıyetı bellı olsun daha ne cıcıler alıcam bebısımekaydirigubbakcemile2

zuzu pembeinci daha ıyılerı sızlerın meleklerınızın olsun ınsallah:Saruboceq:

kızlar sıze bısey danısayım sızce hangısı kullanıslı olur ılk basta chıcco ıstıyodum ama sankı agır gıbı geldı bana kraft nasıl pekı sızce hangısı kullanıslıolur neolursa olsun kırmızı alıcam ınsallahsırnaşık şey

anam burcu alcak bişe kalmamış kısss:)) bu benden kurtlu çıktı:)) hepsi çok güseller...

kalemiti ewet canım mawi yelek te çok güselmiş

anam burcu alcak bişe kalmamış kısss:)) bu benden kurtlu çıktı:)) hepsi çok güseller...

kalemiti ewet canım mawi yelek te çok güselmiş

delikafaduldensorma valla kendımı tutmasam sımdı butun ceyızını almıstım bebemınsırnaşık şey
neysekı annem alacak dusuncesıyle almamaya calısıyorum-tatlicadiarzu-

hiç bilemiyorum burcu.ikisini de kullanan birilerini bulmak gerek..ikisini de bi sür katla tek başına özelliklerini karşılaştır..hatta bi topic aç sor karşılaştırsın anneler.kullananlar bilir çünkü....2008 ekim analarına filan sorabilirsin yada bilmemki..

X