2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

burcu kıss çok güzel aldıkların, sağlıkla kullansın ve giysin minnoşun:Saruboceq:

burcuu çok tatlşular ayhh..güsel günnerde giysin bebikkk

zuzu zeynep elalı saolun canlarım begendıgınıze sevındım daha ıyılerı sızın bebıslerınızın olsun ınsallah a.s.

Kızlar ben eklenti yaparken hep sunucu bağlantıyı kesiyor,bu fotoları yüklemenin kolay yolu yok mu yaaa...Ben ilk defa bebişe ciciler aldım ama ne yazık paylaşamıyorummm....

canııım imageshack e gir.....
1.resmi yyükle
2.800*600 ü sec ve host it de.
3.cıkan sayfada hot link(sayfanın aşağısına in 1 deki) yazan yerdeki linki buraya kopyala tamaaamm.

sevolm hepsi birbirinden güsel canımm..güsel günnerde giysin minnoşun inşallahhh

ayy çok güsellerrrr sevolmm fiyatlaru ne kadar canım o tulumlarınn ve battaniyenin çok güseller maşallahhhhhhhhhhhhh iyi günlerde giysin melekin

ayy çok güsellerrrr sevolmm fiyatlaru ne kadar canım o tulumlarınn ve battaniyenin çok güseller maşallahhhhhhhhhhhhh iyi günlerde giysin melekin

sağol canım daha güzelleri size inşallah

kremli tulum takımı hasta çıkışı olarak aldım iç zıbınları falanda var 30 tl di

o battaniye değil canım alt açma seti onu da 15 e aldım
kırmızı tulumada 20 lira verdim playskoolun başka yerdede baktım ama yok sanırım şirinevlerde bebek eşyaları satan dükkandan aldım bi kaç modeli daha vardı tezgah altından çıkardı kaçakmıdır bilemem yerimseniben ve kumaşı çok kaliteli cinsiyeti tam belli olsun gözüme bi tane daha kestirdim :CüvCüv:

sevolm cicilerin çok güzel, bebeğin sağlıkla giysin inşallah...

sağolun kızlar hepimizin bebeği sağlıklı gelsin cici cici giyinsin inşallah :ecrin_bebek:

tabi adamcağız sarılara bürümüş ne yapsın çocuk göstermeyince... süprizzzzz
:uhm:
:)))

babamız kız olma ihtimalini hiç düşünmüyor :) kız olursa şok geçirecek :CüvCüv:
aynen bizimki de yaa...
:1no2:
çok bozuluyorum. ya kızsa??? senağlama
sırf bu yüzden hastaneye gidesin yok....

nedir bu adamların erkek çocuk tutkusu anlamadım

aynen bizimki de yaa...
:1no2:
çok bozuluyorum. ya kızsa??? senağlama
sırf bu yüzden hastaneye gidesin yok....

nedir bu adamların erkek çocuk tutkusu anlamadım

ben başından beri kızım diyorum :) babamızın yanında da severken kızım diye seviyorum :) o istediği kadar takıntı yapsın sağlıklı hayırlı olsunda hiç umrumda olmaz

çok güzel ciciler almışsınız bende dün cinsiyetini öğreninca bir sürü cici aldım onlarıda bir boşlukda ekleyeyim ayyy çok zevkli oluyormuş bebiş alışverişi...

bu ciciler de benim kuşumunnnn:):)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…