2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

nazyazcım çok güzeller güle güle kullansınn bebişinnnnyerimseniben

hepinize teşekkür ederim....bu arada her ayın 15 inde mothercarede %50 indirim var...insanlar kapışıyorlar wallahi....bende hırkayı mother careden aldım uyku tulumuda mother carein ama ankarada yeşim tekstil ona üretiyormuş oradan aldım..mağazada 29 lira ben 12 ye aldım ankaralılaaaar...yeşim tekstile mutlaka uğrayın derim..

Amıııın hepımızın bebıŞlerı cıcılerını gÜlerek saĞlıkla kullansınlar ınŞallah.....

aaaa İstanbuldaki mother carelerde de var mı bu indirim acaba?

aaaa istanbuldaki mother carelerde de var mı bu indirim acaba?

evet canım hepsinde ayın 15inde belirli ürünlerde indirim var.....ama sabahtan gitmek lazım millet torba torba alıyor:))))))))mesela 130x 80lik bebek yatağı500 tlden 250 tl ye düşmüştü bugün....

cok guzel ciciler ıyı gunlerde gıysın melegın :Saruboceq:

evet canım hepsinde ayın 15inde belirli ürünlerde indirim var.....ama sabahtan gitmek lazım millet torba torba alıyor:))))))))mesela 130x 80lik bebek yatağı500 tlden 250 tl ye düşmüştü bugün....

ay süpermiş, biz de koşalım torbaları dolduralım hemen :)
ya cinsiyeti bi öğrenemedik ki alamıyoruz daha bişey.

buda cicimiz

buda meyva yerken bogulmasın bidirigim dıye aldım

buda arabamızın rengıne uyan bebek cantamız hem sırta takılıyor hemde normal tasıyabılıyorsun ben dıger bebek cantalarını sevmedıgım ıcın bu farklı geldı bunu aldım nasıl begendınızmı kızlar bebısımın cıcılerını kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
Sevgili nazyaz acaba hangi mothercarede cepada mı ,ankamall demi yoksa hepsinde mi bu indirim?Birde en çok çeşit çukurambardaki yeşim tekstilde oluyor.Haberin olsun arkadaşım.Bebişin cicilerini güle güle giysin...:CüvCüv:

nazyazcım ve burcucum bebişleriniz aldıklarınızı güle güle kullansın. ıyi günlerde giysinler.

canım bütün mağazalarında var bu indirim....ben çayyolundaki yeşimden aldım uyku tulumunu...mother carede 29 tl olduğunu görüncede şoka girdim:)

Kızlar ben eklenti yaparken hep sunucu bağlantıyı kesiyor,bu fotoları yüklemenin kolay yolu yok mu yaaa...Ben ilk defa bebişe ciciler aldım ama ne yazık paylaşamıyorummm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…