hepinize teşekkür ederim....bu arada her ayın 15 inde mothercarede %50 indirim var...insanlar kapışıyorlar wallahi....bende hırkayı mother careden aldım uyku tulumuda mother carein ama ankarada yeşim tekstil ona üretiyormuş oradan aldım..mağazada 29 lira ben 12 ye aldım ankaralılaaaar...yeşim tekstile mutlaka uğrayın derim..
aaaa istanbuldaki mother carelerde de var mı bu indirim acaba?
nazcımm çok tatlılarr kıs, bebeğin sağlıkla giysin inşallah:Saruboceq:
Hırka kay aylık cnm 0-3mü 3-6 mı?
o uyku tulumunu ilk kez görüyorum bende bakayım bari, alınacaklar listemede eklimkaydirigubbakcemile3
bende e bebekten ciciler aldım eklıyeyımde gorun kızlar gamyoncuiremsu
evet canım hepsinde ayın 15inde belirli ürünlerde indirim var.....ama sabahtan gitmek lazım millet torba torba alıyor:))))))))mesela 130x 80lik bebek yatağı500 tlden 250 tl ye düşmüştü bugün....
Sevgili nazyaz acaba hangi mothercarede cepada mı ,ankamall demi yoksa hepsinde mi bu indirim?Birde en çok çeşit çukurambardaki yeşim tekstilde oluyor.Haberin olsun arkadaşım.Bebişin cicilerini güle güle giysin...:CüvCüv:hepinize teşekkür ederim....bu arada her ayın 15 inde mothercarede %50 indirim var...insanlar kapışıyorlar wallahi....bende hırkayı mother careden aldım uyku tulumuda mother carein ama ankarada yeşim tekstil ona üretiyormuş oradan aldım..mağazada 29 lira ben 12 ye aldım ankaralılaaaar...yeşim tekstile mutlaka uğrayın derim..
aaaa İstanbuldaki mother carelerde de var mı bu indirim acaba?
Sevgili nazyaz acaba hangi mothercarede cepada mı ,ankamall demi yoksa hepsinde mi bu indirim?Birde en çok çeşit çukurambardaki yeşim tekstilde oluyor.Haberin olsun arkadaşım.Bebişin cicilerini güle güle giysin...:CüvCüv:
ist.böyle birşey oluyormuki