2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

babamız kız olma ihtimalini hiç düşünmüyor :) kız olursa şok geçirecek :CüvCüv:

hehehehehee, belli olmaz bakalım kısmet. ayy göstersin artık seninki de ya merak ediyoz bak burda yaniii.
çok güzel cicileri cnm üstünde eskisin inşallah.

burcumm,sevolm,pançita bebişleriniz güle güle giyinsin cicilerini hepsi çok güzelllyerimseniben

amozoncummm çok güzel cicileriniz...güle güle kullansın bebişinnnyerimseniben

:nazar:
s8001385o.jpg

s8001386.jpg

s8001387.jpg

s8001388.jpg

bu ciciler de benim kuşumunnnn:):)

maşşallah inş. sağlıkla giyer tatlım

ama benimböcüğümün hiçbişeyi yok yaaaa izin vermiyolar almam yaa kıslar bizimkileri bi zahmet gelip dövsenize donu bilem yok bebeğimin senağlamasenağlamasenağlama

ama benimböcüğümün hiçbişeyi yok yaaaa izin vermiyolar almam yaa kıslar bizimkileri bi zahmet gelip dövsenize donu bilem yok bebeğimin senağlamasenağlamasenağlama

niye vermiyolar kızzz, uğursuzluk der kimi ondan almak istemez o yüzden mi? cinsiyeti belli olmuşmuydu senin ?

kıslar maasalah hepinizizn bebişlerinin cicileri cok güzel Rabbim saglıklı sıhhatli giymelerini nasıp etsin insallah..ben daha hiç birsey almadım bebeğime aynen gizemcim gibi donu bile yok bi kusmuk mendili bile yok :))))))

hem cinsiyeti belli değil hemde yok 6 aydan önce alınmaz diye yırtıyolar kendilerini

ben dün myceyden emzirme önlügü aldim. Baya güzel birsey. Disarda emzirirken rahat ederim onunla.

nasıl bişi şeker resmini koysanda görsek anam ben ilk defa duydum valla

üzülme arkadaşım aynı kaderi paylaşıyoruz bende ilk bebeğime erkenden almaya başlamıştım ama 19 haftalıkken kaybettim sonra kaldırmak zor oldu.şimdi ikinci bebeğime hamileyim izin vermiyorlar hiçbirşey almama dışarı çıkmam bile yasaksenağlama

tesekkür ederim bi tane daha örmek isiyordum ama annem bebek bohçası getirecegi için onu ben örerim dedi bende başka seyler örüyorum bebişime.....

elline saglik cok güzel olmus battaniye. Ben örmeyi bilmiyorum ondan bizimkine hazir alicam artik.

tesekkür ederim bende tek basıma oldugum zaman öremiyorum yani neresini nasıl yapacagımı pek bilmiyorum yelek yaparken falan ama annem yanımda oldugu zman cok hamarat oluyorum bi haftada 2 tane yelek örmüştüm annemin yanına gittiğimde...

Son düzenleme:
X