2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

aminn canım hepimizn bebeki inşşşşşş resimleri çok acele çektim kırış kırış çekmişim:))

ayhh ellerim dert görmesin iiki de açmışım şu topici..sırnaşık şeysırnaşık şeybaktıkça aşka gelio insann..hihoyyytamazoonn dandaann kıslar çok datlu cicilerr..sağlıkla giysin kuzular inşallahhh

saol zuzucum aminnn ayy amazon çok tatlıı maşallah hepimizin bebişleri saglıkla giysin inş çok hevesleniom ya aldıkça:))

maşallah yaaa handan güle güle mutlu günlerde giysin inşallahhhh :Saruboceq:

wee minnoşumun yeni cicileriiii hihoyyyt biri beni durdursunnnn kaydirigubbakcemile3

heheh çok güseelerr annesi gülegüle giysin valla ne olacak böle bilmiorumbende dayananamıyorum bebikimimi önümde taşımak için ana kucagı aldım bide:))

ay kısslar çok güzel şeyler almışsınız iyi günnlerde kullansınlar inşallah bebişleriniz ben hala başlamadım birşeyler almaya artık alınca eklerim

ay kısslar çok güzel şeyler almışsınız iyi günnlerde kullansınlar inşallah bebişleriniz ben hala başlamadım birşeyler almaya artık alınca eklerim

mersii şekeriimm.. dee nası dayanıosun ay..helal walla sabrına:))

kızlarrrr hepinize günaydın bende kasım annesiyim merak ettim bu topiği şöle bir bakayım dedim
herkes ne kadar güzel şeyler almış allah herkese sağlıkla güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallahh o cicileri
ya bişi soracağım cinsiyetler ne zaman belli oldu ben çatlayacamda ne zaman belli olcak diye meraktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…