kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
allah mustehakınızı vere kızlar sankı hıc kazık yememısız hepıcıgımızde yedık naniknanik
bendenız hala yemeye devam edenlerdenım mesela laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
antalya kıyafet yonunden pahalı helekı ufaklıklarınkı dahada tuzlu :1shok:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 esımızın canı saolsun ne dıyek kaydirigubbakcemile3
anam ne kıskanç karı yaaalülülülülülü lülülülülülü yok nan gitmemm..okadar da diill:dilcikar:
niye kıs samanpazarında hiçde fena şeyler yok, bikaçyıl önce gittiydik kayınvalideciğimleenaniknanik
Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah gerçekten sona bırakmak kötü oluyor ağırlaşınca gezp almak zor bende erken diye diye 36. haftada bebişimin dolabını ve yatağını almıştım o hafta geldi bebişim benim gibi yapmayın
kızlar bildiğiniz üzere ben alışverişi deveyuku.com'dan yaptım ama sonra çok problem yaşadım, parası ödenmiş siparişi başka şehre yolladılar, elaleminkini de bana. Açtığım onlarca telefondan günler sonra düzelttiler hatalarını, o kadar strese girdim ki! Kısacası o siteden uzak durun, kesinlikle güvenilmezler!!!!! 3 kuruş fazla verin, güvenli sitelerden alın ya da bildik mağazalardan. Güvenli alışveriş sitelerinde ör. gittigidiyor'da size gönderilen ürünü beğenmezseniz, yanlışsa vs. siz onaylamadan ödemeniz satıcının hesabına geçmiyor.Böylece ürünü geri yollayıp kimseyle muhatap olmadan para iadesi alabiliyorsunuz.Bu arada yaklaşık 100TL. fark ödediğimiz ayak örtüsü de paketten çıkmadı!!!
İnglesina Zippy Puset&Huggy Oto Koltuğu İkili Takım Ayak Örtülü (84853)
İnglesina Zippy Puset&Huggy Oto Koltuğu İkili Takım Ayak Örtülü - DEVEYUKU.COM
Kraft Dönenceli Oyun Parkı (85085)
Kraft Dönenceli Oyun Parkı - DEVEYUKU.COM
çok tatlılar annesiiiiiiiii o uyku tulumundmı uyucak sıcak olsun diemi kıs ben bilmiodum güle güşe giysin inş
teyzeler bu bebişin uyku tulumu
işte buda hırkamııız...
[ımg]http://img6.imageshack.us/img6/2412/cimg2039.jpg[/ımg]
işte buda hırkamııız...