- 12 Mart 2008
- 7.031
- 19
mehaycım çok tatlı kıs, bebeğin sağlıkla giysin inşallah
merifetli hatunun halide başka olur, ne güzel kıs bu...
bebeğin sağlıkla giysin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
samyeli hayirli olsun bebisinin cicileri canim :))
samyeli hayırlı olsun cicilerr pek bi güzell sağlıkla giysin miniğin cnmm inşş
mehay çok güzelmiş hırkaa renkleride harikaa güzel günlerde kullansın bebeişin cnmm
Kalemiti yelek çok güzel ellerine sağlıkk ahh bende becerebilsem ama yapamıyorumm :çok üzgünüm:
çok işe yarıyor kızlarr yelek bol bol ihtiyacı oluyor miniklerin haberiniz olsunn
kızlarr masallah ne guzel seyler almıssınız.ben nerdeyse tamamladım minnosun cicilerini delikafadulden gormemisligin boylesi yani :dilcikar:
esim kızıo erken dio ama ben dayanamıorum.
kıs zuzuu nerden aldın onları? ben kazık yemisim yaaaaaaa:tomato:
ayhh şekerimm ela da yemiş aynı kazığı üzülmee kaydirigubbakcemile3 laelaelaelaelae walla ordan burdan heryerden gördümü alıorum kaydirigubbakcemile2 mahalle arası bebe mağazaları ucuz oluo genelde..adamların kira ücretleri çok olmadığından coşmalarına gerek kalmıo..sosyete pazarına da gidebilin sıhhıyede..ay her taraf bebe mağazası kuşum ne bilem
ne var sanki bende yediysem kazık, sen yemedin sankii heçç:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
sen yakında samanpazarınada gidersin bu hızlaakaydirigubbakcemile3
ne var sanki bende yediysem kazık, sen yemedin sankii heçç:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
sen yakında samanpazarınada gidersin bu hızlaakaydirigubbakcemile3