2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

zuzuuuuuuuuuu çok güzeller.Allah sağlığıyla giymesini nasip etsin inşallah.
kızlar valla bol bol çıtçıtlı badi alın uzun kollularından.sonra bol bol badi alın.ağız silme mendili alın.
bi de çantanızı 7-8 aylıkken hazırlayın.valla yosa benim gibin çantasız doğuma gidersiniz:roflol:
alerji için doktora gittim gece 00:00 da doğuma aldılar.sezeryan oldu veeeeee meleğimi 00:45 de doğurdum
Allah hepinize sağlıklı doğumlar versin inşallah

eylülcüm çok mersi Allah bağışlasın canım sanin minnoşunu da..inşallah güsel günlerde giye rmeleğim..hele bi gelsin de sağlıcakla annecine..ewet çok almak lazım demi badilerden..ağız silme mendili neymiş bak onu bilmiyorum daha:)) ekimde nasipse doğum ama ben tedbirci hatunumdur ağustos ortasında kesin hazırlarım hastane çantamı biliyorum kaydirigubbakcemile2 saol hayatım tawsiyelerin için..

amin canım inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

zuzum çok şeker şeyler almışsın güle güle giydir inşallah

zuzuuu guzel gunlerde giysin inş. melegin amaninn yaa ne seker seyler onlar masallahhh bin kere

aminn canımm inşallahh..saol kuşumm

mehayım ne güsel..accık büyümesi gerenk tabi bunu giymesi için..iişalah çabucak büyür de giyer annesi

:roflol: yok canim fotograftan oyle gozukuyor bide yakindan cektim o yuzden 3 aylik icin bu dogunca bile hemen giyebilir.....malum ekimde dogucak usumesin bebisim...:jeyyar:

:roflol: yok canim fotograftan oyle gozukuyor bide yakindan cektim o yuzden 3 aylik icin bu dogunca bile hemen giyebilir.....malum ekimde dogucak usumesin bebisim...:jeyyar:

ayy çok sorry cicim ben resimden büyük sandım..

mehay ne guzelmiş bebişinin cicisi gule gule giysin ben de boyle bişi kendimde ormek istiyrm yapabilirsem :)) calim bari modelini :)))

mehay'cım çok güzelmiş iyi günlerde kullansın bebişin...
ben cinsiyetini öğrenene kadar sabretmek istiyorum bakalım ne kadar dayanabileceğim :ecrin_bebek:

bitirmek uzere oldugum ilk model bu benim kendi resmimide koyarım alıntı bu resim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…