2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

Arkadaşlar,aldıklarınızı görüncü benimde içimden geldi ama malesf çevremdeki herkes kocam dahil daha erken diyor...Üstelik dün %100 erkek bebiş beklediğimizi öğrendik.14 haftalık oldu....Henüz erkenmi yaaaa...Üstelik ikeanın sayfasına girmenizi şiddetle öneririm.Ben önceleri bebiş odası için sitelere vaya ebebeğe bakar alırım diyordum,ancak fiyatlar çok uçuk 3000-4000 arası,güzel olanlar,masif olanlar.ıkeada tüm oda mobilyalarını sadece 650 YTL ye çıkarabiliyorsunuz.Üstelik çok şık görünüyor.Çokta güzel aksesuarlar var....Herkese tavsiye ederim..

Son düzenleme:

aslında erken mi ewet erken..ama insan dayanamıyo işte..1-2 derken alıyosun:)) ah be güzelim ne wardı şu ikeayı ankaraya da açsalardı..hainler..bi iki parçacık al nefsin körelsin:))) ya karışmasınlar sana yaa annesin seenn ne anlarlar onlar:))

Sağol arkadaşım,üstelik ben çok zor sahip oldum iki yıl tüp denedik olmadı,tam üçüncü tüpü deneyecekken Allahım normal yolla verdi.Bide bu kadar bekledim hala bekliyorum...ıkea Ankaraya zor açılır.Ama internet üzerinden sipariş veriyorsun ve az miktar kargo ile geliyor....Çok orjinal şeyler var...Senin aldığın ciciler çok güzel....çok beğendim al arkadaşım ben yapamıyorum sen yap...

mersi şekerimm..sen de alınjak ekle buraya bakalım yawruşunun cicilerine:))rabbim nazarlardan saklasınn...

delikafaduldendelikafadulden benım magazalara akın etmem ilazım amanın zuzum cok gozeller kıs ıyı gunlerde gıysın bebısın :Saruboceq:

ayy teyzesi yesin bu melekleri yaa çok şeker şeyler almışınız kıslar ben daha hiç bişi almadım ya((

kızlaarr bugün çıktım gezdim gezdimm wee yawruşuma bunnarı aldıımmmm
hihoyyyt

vayy zuzum vayyCADIARZU bende fatoşta hiç girmedi bide sen sizi merak edip durayım:mymeka: meğer alışverişe akmış hatunşakkıdı
nann ben aldıklarına bayıldımm çok güzeller girme kanımaa dayanımıcam haaa:dilcikar:
o üstteki 3lü takımı kaç aylık aldın cnm 0-3mü? 3-6mı? bide fiyatları nasıl diyiverde fiyatları karşılaştırayım, olmassa kayınvalideye aldırırım ordankaydirigubbakcemile3
hadii öpüldün gariiŞeniz

simaysi hayırlı olsun bebeğin cnm hikayeni kendiminkine çok benzettim, yazamadan edemedimkaydirigubbakcemile3
benimde 3 olumsuz aşılamadan sonra tüp bebeğe başlayama 3 ay varken kendiliğinden geldi meleğim, inşallah hepimizin bebekleri Allahın izniyle sonuna kadar bizimle olurlar:Saruboceq:
İçinden bebeğine bişeyler almak geliyosa bence almalısın cnm, herşey olacağına varıyo, zaten işin ucunda kaybetmek varsa 5 aylıkkende, 9 aylıkkende doğumdan 1 hafta sonrada kaybedebilirsin eğer yiyecek ekmeği yoksa...
Bence onu beklediğinizi bebeğinize hissettirmelisiniz, risk herzaman var, Tedbir bizden takdir Allahtan...
Sevgiler...

zuzuum bunlar çok tatlı iyi günlerde kullansın inş. Şeniz

mersü pempeemmm..aminnn
delikafaduldendelikafadulden benım magazalara akın etmem ilazım amanın zuzum cok gozeller kıs ıyı gunlerde gıysın bebısın :Saruboceq:

koşş durduğun kabahatt..

ayy teyzesi yesin bu melekleri yaa çok şeker şeyler almışınız kıslar ben daha hiç bişi almadım ya((
:CüvCüv: :CüvCüv:

kuzucum dün çok keyifsizdim sabah accık temizlik yaptım öğleden soorada dışarı attım kendimi..canım pijamaların hepsini 5er tlye aldım..3 zıbının 3ü toplam 5 tl kaydirigubbakcemile3 0-3 ay..pijimikler 3-6 sanırsamm

3lü takımlarımı 5e aldınn kısss, süper walla...
ben kazıklanmışım ozaman (

İ:CüvCüv:yi dileklerin için çok teşekkürler.Allah demek sanada benim gibi bir mucize yaşatmış.Darısı tüm bekleyenlerin başına...Bende senin söylediklerine katılıyorum.Yiyecek ekmeği varsa zaten yer,artık bebiş için birşeyler almaya karar verdim,sana ve bebişine mutluluklar,Allah sana meleğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder işallah...Sevgiler.

kızlaarr bugün çıktım gezdim gezdimm wee yawruşuma bunnarı aldıımmmm
hihoyyyt

hepside birbirinde şirinlerr hayırlı olsunn cnmm sağlıklı giysin miniğinnn
bende dün oğluma bişeyler aldımm ama hala meleğime bişeyler almadım mayısta başlarım diyorum inşş :1rolleyes:

hepside birbirinde şirinlerr hayırlı olsunn cnmm sağlıklı giysin miniğinnn
bende dün oğluma bişeyler aldımm ama hala meleğime bişeyler almadım mayısta başlarım diyorum inşş :1rolleyes:

saol hayatımm senin de oğluşun sağlıcakla giysin inşallahh..alıncak koyarsınn sende:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…