2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

arkadaşlar çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim sağlıkla giysin kuzum inşallah elalım hangi belden bağlamayı diyosun yani neyi kastediyosun anlamadım :)

nann pançitt şu yeşil takımın altında beyazı ve mavisi varya, kenarında kurdelasıda var onu diyomkaydirigubbakcemile2

nann pançitt şu yeşil takımın altında beyazı ve mavisi varya, kenarında kurdelasıda var onu diyomkaydirigubbakcemile2

hıı anladım canım badileri diyosun onlar çok güzel ya kurdaleyi açınca içten çıtçıtlı ama onu kayınvalidem anbkaradan almıştı 2 sene oldu galiba yurtdışından gelme onlar gümrük fazlalarını satıyolar ya ordan almış bende çok beğendim keşke fazla alsaymış o kadar da uygun almış ki 2 sene önce 2,5 tl ye almış etiket fiyatı 5 €uro

deme bee, güle güle giysin bebişin inşallah...
bende o tarz bişeyler görmüştüm şansa artık bulursam alırıma.s
bu arada kayınvaliden sana gizliden gizliye mesajı çakmış, bilmem farkındamısınyerimseniben biri beyaz biri maviyerimseniben

canım o gördüğün yelekleri elbiseleri hep kayınvaldem almıştı yani hep erkek diyodu aslında erkek olacak içime öyle doğuyo diyodu hatta ben kız dedikçe hadi bakalım hangimiznki tutcak diyodu ama yaptığı herşey pembe ve kıza uygun dikkat ettiysen bende bak allah hep pembe yaptırmış diyorum ipim o renkti diyo ama elbiseleri falan alanda o :))))

demekki senin hislerine kendininkinden daha çok güveniyo, takdir ettim doğrusuyerimseniben

felisimmm araban ve araba koltuğun çok güzel, sağlıklı günlerde kullansın bebeğin inşallah
fiyatı ne kadar cnm:uhm:
ben malesef oyun parkı alamayacağım:çok üzgünüm: yerim yok çünkü:çok üzgünüm:[/QUOTE]

Elalıcım, ben Maxi Cosi Inglesina zippy arabayı ve buna uygun huggy oto koltuğunu toplam 829TLye aldım kredi kartıyla, eğer nakit para olsa 805TL verecektik. Allah kısmet ederse 2. ve 3. bebeği de arzuluyoruz, hepsine dayanabilecek bir ürün istedim. Çok motive edici birşey bu bebek alışverişi.

Elalıcım, ben Maxi Cosi Inglesina zippy arabayı ve buna uygun huggy oto koltuğunu toplam 829TLye aldım kredi kartıyla, eğer nakit para olsa 805TL verecektik. Allah kısmet ederse 2. ve 3. bebeği de arzuluyoruz, hepsine dayanabilecek bir ürün istedim. Çok motive edici birşey bu bebek alışverişi.[/QUOTE]

Feliscim Allah gönlünüze göre versin cnm, ben bikaç ay sonra almayı düşünüyorum arabayı, şuan araştırma içindeyima.s

ayy sağolun kızlarr, bunlar daha başlangıç...
hele o turuncu takımın mavisi vardı, tam denizci kıyafeti gibi ama ya kız olursa diye bunu aldım :)))

elalıııı!!!! ben de bahriyeli takım arıyorum kız da erkek de olsa giydirecem ahdım var. Sen hangi mağazada gördün?

feliiisss hadi ikinciyi anlarım tek büyümesin filan da üçüncümüü:1shok: hay maşallahh cesaret bakhihoyyyt

kızlar çok güzel şeyler almışsınız güle güle kullansdın bebişleriniz

feliiisss hadi ikinciyi anlarım tek büyümesin filan da üçüncümüü:1shok: hay maşallahh cesaret bakhihoyyyt

herşeyin sonradan görmesinden kork, derler ya, ben de geç evlendiğim için ancak 32 yaşında anne olabileceğim, bir nevi sonradan görme anneyim. Aralarında 1-2 yıl ara olursa mümkün aslında.

elalıııı!!!! ben de bahriyeli takım arıyorum kız da erkek de olsa giydirecem ahdım var. Sen hangi mağazada gördün?

cnm ona tam bahriyeli takımı denirmi bilmiyorum, benim aldığım turuncu takımın laciverti çok güzeldi amaa, oğlum olcandan emin olsam onu alırdım, eşimde hayran kaldı ona...
bizin evin orda çekmeköyde ADESE diye bi market var (altı market üstü züccaciye, kyfafet v.s.) ordan aldım.

herşeyin sonradan görmesinden kork, derler ya, ben de geç evlendiğim için ancak 32 yaşında anne olabileceğim, bir nevi sonradan görme anneyim. Aralarında 1-2 yıl ara olursa mümkün aslında.

Allah nasip ederse bende ikinciyi 1-2 yıl sonra istiyorum o kadarkaydirigubbakcemile3
cesaretli hatunsun vessalam 3 taneyerimseniben

ayyy bizim ordada var adese hemde evimin hemen aşağısından ordada varmıdır acaba ne zaman aldın sen canım

ayyy bizim ordada var adese hemde evimin hemen aşağısından ordada varmıdır acaba ne zaman aldın sen canım

burdaki gacılar beni gaza getirdiğinde aldım :)))))))
10 gün falan olmuştur sanırım...

hıım kalmamış olabilir pazar günü gittim ama alacağımı alıp çıktım giyim reyonu alt kattaydı inmedim

kıss doğsundaa sağlıklaa kussun daha ne isterimmkaydirigubbakcemile3

sağlıkla alın kucağınıza inşallah bebişlerinizi.:Saruboceq:

elalıııı valla bizim eylül bi kusuyodu taa benim üstüm başım batıyodu.fışkırtıyodu mübarek.üstünü değiştiriyim diye uğraşırdım.bu defa da bas bas bağırırdı.bizimki üstünün değişmesinden hoşlanmıyo.kokana kadar giymek istiyodelikafaduldenlaelaelaelaelae:roflol:ama 6 aycık sabırdan sonra bitiyo yavaş yavaş.

kızlaarr bugün çıktım gezdim gezdimm wee yawruşuma bunnarı aldıımmmm
hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…