2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

hmm güle güle kullanın
aslında kapı süsü düşünmüyordum ama kelebek görünce içim gittikaydirigubbakcemile3

anladım cnmm kaydirigubbakcemile3
ben eşimle hep atışıyorum, diyorum tamam bunu bunda abartmıcam ama görünce dayanamıyorum alıyorum oda iyiki abartmıycanı söyledin yoksa yanmıştık diyor kaydirigubbakcemile3 bi sene içinde 2 çocuk olunca masraf oluyor e haliyle

wrose cnm çok güzelmiş kapı süsünüz.bende haftaya gidicem eminönüne.bebek şekeri ikapı süsü ve badilerimizi falan alıcaz.nasıl kalitelimi kıyafetler?gitmeme değermi yani

ANG€L;8479988 .!.:
wrose cnm çok güzelmiş kapı süsünüz.bende haftaya gidicem eminönüne.bebek şekeri ikapı süsü ve badilerimizi falan alıcaz.nasıl kalitelimi kıyafetler?gitmeme değermi yani

saol cnmm opuyorumnanaktan, ben bebeğim için kıyafet almadım ordan o yüzden bişey diyemicem ama kapı süsü, bebik şekeri modelleri çok fazla cnmm seçenekler arasından muhakkak bulursun istediğini bide ben gecelik-sabahlık takım aldım 60 tl verdim normalde o takım haznedarda 130 tl dı bilgin olsun yerimseniben

evet cnm bende baktım buralarda sadece gecelik 50-60 ytl.eminönünden bakarım bende gecelik.çok sağol cnmopuyorumnanaktan

ANG€L;8480788 .!.:
evet cnm bende baktım buralarda sadece gecelik 50-60 ytl.eminönünden bakarım bende gecelik.çok sağol cnmopuyorumnanaktan

ne demek cnmm opuyorumnanaktan ewet cnmm normalde gecelik fiyatına mal ediyoruz :lepi:

ayyyyyy bayıldımmm yaaa çok kokoşşş fırfırlar falan aybikem kaça nerden aldın ben weniceden almıştım ama ne annem nede ablam beğendi moralimi bozdular tarif etde beğenmeyenlere gidip aldırayımm:sm_cool:

güzelyalı durağında inince hemen benzinliğin arkasında (pendik istikameti)
çok ta uygun ilk başka bi mağzada görmüştüm 80 tl demişti ve bi kuruş inmemişti bende inat edip almamıştım sonrada nerde aradısysam bulamamıştım
burdan 65 e verdiler..
%100 organic boyasız baskısız çok cici yaaopuyorumnanaktan
not:erkek versiyonu da mevcut..

aybike cnm gerçekten çok güzel güle güle giysin bebişin.mağzadaki ürünler ve fiyatlar nasıl ordan mı alsak badilerini pijama takımlarını acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…