2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

aybike cok dadluu olmus elbiseniz kelebekler eklenince daha bi şirin olur emzirme önlüğünüzde güzelmiş..ay ben de mi alsam öle bişey yaaa???? gerçi siz dikmişsiniz ama:)

aybike cok dadluu olmus elbiseniz kelebekler eklenince daha bi şirin olur emzirme önlüğünüzde güzelmiş..ay ben de mi alsam öle bişey yaaa???? gerçi siz dikmişsiniz ama:)

canım ben gerek duymadım emzırme onluğune ama dışarıda kullanmak için iyi gibi ama çokta gereklı değil sanırımm tecrubelı olarak

ben zaten cok dısarı cıkmam herhalde memlketler hep sogul yaza kadar da zonguldaktan ayrılamam o yüzden bana da lazım olmaz ozaman:))) nesse onu alacgıma baska ciciler alırım tosunuma:)))

keremim güle güle kullansın oğluşun...hepsi çok ciciyerimseniben
aybikecim alya duanın emzirme önlüğünü sevsinlerrryerimseniben

ay aybikeciğim kızın kanatlı doğacak haberin olsun kaydirigubbakcemile3 Minik kelebekcik güle güle giydin cicilerini yıllarca emsin inşallah annesini :1hug:
Keremim çok güzel ciciler almısın sende. Çok beğendim. Güle güle iyi günlerde giyin inşallahh Şeniz

keremim güle güle kullansın oğluşun...hepsi çok ciciyerimseniben
aybikecim alya duanın emzirme önlüğünü sevsinlerrryerimseniben
opuyorumnanaktan

ay aybikeciğim kızın kanatlı doğacak haberin olsun kaydirigubbakcemile3 Minik kelebekcik güle güle giydin cicilerini yıllarca emsin inşallah annesini :1hug:
Keremim çok güzel ciciler almısın sende. Çok beğendim. Güle güle iyi günlerde giyin inşallahh Şeniz

aminnn green olivecm bütün kk lı annelerin bol bol sütleri olur bebiklerimiz bol bol emerler inşallahhhhhhhhhhhh:1hug:

kızımın kapı süsünü aldım kızlarrr :asigim:

Son düzenleme:
X