2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

güzelyalı durağında inince hemen benzinliğin arkasında (pendik istikameti)
çok ta uygun ilk başka bi mağzada görmüştüm 80 tl demişti ve bi kuruş inmemişti bende inat edip almamıştım sonrada nerde aradısysam bulamamıştım
burdan 65 e verdiler..
%100 organic boyasız baskısız çok cici yaaopuyorumnanaktan
not:erkek versiyonu da mevcut..

ufff ya karşıdaymışş bu taraftada vardır belki ben bi araştırayımm .. çok hoşuma gitti al sana bi masraf daha :)))))

bend ealdım ama hemşireye daha basıt bırsye verın bebek gelınce degıstırırsınız dıyorlar hep

oyy oyy çok güzel şeyler eklemişsiniz kızlar..wrose kapı süsünüzden bende istiyom banane..
aybike senin hastane çıkışındanda istiyorum ama bidaha bişey alıcak olursam eşim fenalaşabilir...gerçi adam kızına aşık yaşıyo ...her alışverişimde aman çok alma diyo sonrada aldıklarıma bayılıyor gıkı çıkmıyo...bu gidişle oğlum bana kızım ona kalıcak...

aylardır aradığım hastane çıkışımızopuyorumnanaktan

ay ay ay alya duanın cicisi nekadar güzelmiş çok şık aradıgına deymiş aybike zehracım güle güle kullanırsınız inş. buarada emzirme önlüğü süper ben almak istiyodum 25dediler alamadım başka bişey alırım onun yerine diye senden rica etsem ölçülerini verebilirmisin bana halamın elinden düz dikiş gelir ona dikttirsem diyorumda resminide kaydettim hemen :eek: buarada kızlar hepinizin cicileri çok şeker güle güle kullanırsınız inş.

keremim güle güle kullansın oğluşun...hepsi çok ciciyerimseniben
aybikecim alya duanın emzirme önlüğünü sevsinlerrryerimseniben

TŞK EDERİZ CNM opuyorumnanaktan

ay aybikeciğim kızın kanatlı doğacak haberin olsun kaydirigubbakcemile3 Minik kelebekcik güle güle giydin cicilerini yıllarca emsin inşallah annesini :1hug:
Keremim çok güzel ciciler almısın sende. Çok beğendim. Güle güle iyi günlerde giyin inşallahh Şeniz

SAĞOL CNMM HEPİMİZİNKİLER İNŞŞŞ :CüvCüv:
keremim ve aybike sizinkilere de bayıldım güle güle kullanın cnm :nazar:

TŞK EDERİM CNMCIM zemuszemus

Wrose kapı sÜsÜnÜÜz gule gule kullanın..

Aybık cıcınız nı saĞlıkla gıyın.

güzelyalı durağında inince hemen benzinliğin arkasında (pendik istikameti)
çok ta uygun ilk başka bi mağzada görmüştüm 80 tl demişti ve bi kuruş inmemişti bende inat edip almamıştım sonrada nerde aradısysam bulamamıştım
burdan 65 e verdiler..
%100 organic boyasız baskısız çok cici yaaopuyorumnanaktan
not:erkek versiyonu da mevcut..

aybikecim cook cicymiş bayıldım:))) siz istanbuldan alıyorsunuz böle ucuz ucuz cok cici seyler ne güzel burda hersey ates pahası sanki paris yaaa:KK43:((( iyi günlerde giysin cimcimen minik kelebeğin canım..

aybikecimmm güle güle giyinsin alyaduaa çok güzel gerçektenyerimseniben

teşekkür ediyoruz Alyayla :)

bu arada nisasumcum bana da öyle dediler çok basit bi zıbın takımı verdiler 6 tl lik
hemşireye bunu ver diye aldım ama pekte içime sinmiyo
çoğu kişi verdiği hastane çıkışını görememiş bebeğin üstünde kayboldu karışıklık oldu fln demişler
iyileri vermeyin diolar tamam buraya kadar ama ben ilk gördüğümde bebikimi bununla görmek istiorum
sizler napıcaksınız?

bunlarda dün idil baby den aldığım ufak tefekler..maalesef dün de belirttiğim gibi bi kaç parçamı orda unutmuşummafoldumben

bir de dalinin sıvı deterjanını aldım hassas kızımaopuyorumnanaktan

bu da kaynanamın çıkmadan önce gene kalan kumaşlarla diktiği elbise..

Aybık ben öle bişey duymadım bence o devlet hastanelınde oluyordur olurmu öle şey kötü kötü şeylerı gydırıcez bebeğe ilk temasta ben keremde en guzelını verdım hiç sorunda yaşamadım...olmaz öle şey ver güzel cicilerini giyidirirler ya..

alya duanın bantlarını çoraplarını sevsinlerr...çok cici ya...kız bebiş kıyafetlerine oldum olası bayılırımmmmmmmyerimseniben

saç bantlarına bayıldım canım çoook güzeller bende istiyorum ama istediğim gibi bulamadım daha ama seninkiler çok tatlı çok hoşuma gitti bayıldım güle güle kullansın fıstığın...

hepinizin cicileri nekadar güsel yaa yavrucakalrınız sağlıkla güsel günlerde giysinler.inş üstlerindeded görürüz..hepinize kolay doğumlar hanımlarr....Rabbım hepinizi korusunnna.s.

kizimin.....
1005171f.jpg

1005170l.jpg

1005168.jpg

1005169.jpg

1005172b.jpg

1005174w.jpg

1005175.jpg

1005176z.jpg

1005177x.jpg

1005182p.jpg

Son düzenleme: