Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güzelyalı durağında inince hemen benzinliğin arkasında (pendik istikameti)
çok ta uygun ilk başka bi mağzada görmüştüm 80 tl demişti ve bi kuruş inmemişti bende inat edip almamıştım sonrada nerde aradısysam bulamamıştım
burdan 65 e verdiler..
%100 organic boyasız baskısız çok cici yaaopuyorumnanaktan
not:erkek versiyonu da mevcut..
ay ay ay alya duanın cicisi nekadar güzelmiş çok şık aradıgına deymiş aybike zehracım güle güle kullanırsınız inş. buarada emzirme önlüğü süper ben almak istiyodum 25dediler alamadım başka bişey alırım onun yerine diye senden rica etsem ölçülerini verebilirmisin bana halamın elinden düz dikiş gelir ona dikttirsem diyorumda resminide kaydettim hemen buarada kızlar hepinizin cicileri çok şeker güle güle kullanırsınız inş.
keremim güle güle kullansın oğluşun...hepsi çok ciciyerimseniben
aybikecim alya duanın emzirme önlüğünü sevsinlerrryerimseniben
ay aybikeciğim kızın kanatlı doğacak haberin olsun kaydirigubbakcemile3 Minik kelebekcik güle güle giydin cicilerini yıllarca emsin inşallah annesini :1hug:
Keremim çok güzel ciciler almısın sende. Çok beğendim. Güle güle iyi günlerde giyin inşallahh Şeniz
keremim ve aybike sizinkilere de bayıldım güle güle kullanın cnm
güzelyalı durağında inince hemen benzinliğin arkasında (pendik istikameti)
çok ta uygun ilk başka bi mağzada görmüştüm 80 tl demişti ve bi kuruş inmemişti bende inat edip almamıştım sonrada nerde aradısysam bulamamıştım
burdan 65 e verdiler..
%100 organic boyasız baskısız çok cici yaaopuyorumnanaktan
not:erkek versiyonu da mevcut..