2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

ay bu bantlara bayildimmmmmmmmmm ya. Bende istiyorum nerden bulcam ben bunlari. Idil bebek internetden satis yapsa keske ya. Bende istiyorum, bendeeeeeeeee :1no2:

nurefsancım hastane çıkışımız aynı:))))) idil baby den aldın sanırım

ben de olusuma bişeyler aldım :)))
kendime de göğüs pedi:)
pamuk ,tırnak makası
biberon , emzik, dişlik,,burun aspiratörü
yedek biberon emziği sabun:)))

aaa ne guzel bende encok o hastane cikisini begendim.annemin hediyesi ..resimdekilerin yarisini annem ve babam hediye etti sagolsunlar..diger pembeli hastane cikisi da cok yakin arkdasimdan hediye geldi o yuzden 2 tane oldu simdi kararsizliga dustum hangisini ilk giydirsem diye..idil baby olan epey kaliteli ve cok sIk..kirlenirmi acaba diye dusunuyorum hani bebegi iyi yikamazlarsa falan.. hastaneye pek gelen de olmaz guzelini evdemi giyse?,...amaann cok kararsiz bir insanim yaaa:)

nurefsancım hastane çıkışımız aynı:))))) idil baby den aldın sanırım

keremim tesekkur ederim...

seldus sende gule gule kullan..uzman tv sitesinde izledim ..yenidogan bebeklerin tirnaklarini tirnak makasiyla kesmeyin dedi.ilerde tirnak batmasina sebep oluyormus ,makasla kesin dedi.bebekler icin var ozel makaslar haberin olsun..

teşekkür ederiz kızlar..
süpriz mucizem bende bayadır bakınıyordum bantları ilk defa beğendim ..yakınsan 2 tanesini vereyim baksana aynı çıktı paketten zaten dikkat etmemişimkaydirigubbakcemile3

nurefsan çok cici bunlar yirim prensesini inş hayırlı günlerde kullanırsınız..

ben sac bandı takmak ıstemıyorum cok ciic oluyor ama mınıcık kafası nazik .. sıkılır belkı sız taktıgınızd auzun süre sıkılmıyormusunuz

canım bebek için turnak makası var..bebek için normal maksamı dıye alacagız. nasıl oluyor o? normal makasın küçüğüylemi kesecegiz yanii

selduşcum güle güle kullanın ama burun için olan benim hiç işime yaramadııı..

ay canım çok saol nerden aldığını sölesende yeterli .İst. anadolu yakasındanmı aldın ben maltepede oturuyorum.eğer bana yakın bi yerse alırım.Çünkü gerçekten şu saç bantlarında çok hevesim var. Ve şu ana kadar gördüğüm en güzel saç bantları...

Nurefsan canım senin cicilerinde çoook tatlı.Güle güle giysin bebişin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…