2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

seldus canım sende oğluşunda iyi günlerde kullanın cicilerinmiziyerimseniben
aybikecim çok güzel olmuş...:asigim:kayınvalidenin eline sağlık..alkisalkisalkis.ne kadar becerikli ....özendim inankiiiii.....offff offff ....bizimkilerde tık yok...:1closedeyes:

Ayy maşallah ne kadar yeteneklisiniz çok cici olmuş güle güle uyusu nbebeişin içinde aybikecim
Selduşum çok güzel kullanışlı giysiler almışsın takımınıza bayıldım. Kurbağa erkek bebeklere çok yakışıyo bence. İnşallah su kurbağası gibi olur oğluşun suyu ve banyo yapmayı çok sever kaydirigubbakcemile3
Biraz büyüynce gidip havlusunu alıp senin peşinden dolanırmış "hadi anne banyo yapalım die" ayyyy ne şeker olurlar ayoll kaydirigubbakcemile3

selduşcum cicileriniz çok güzel çantada idare eder :) bu arada şapkanın mavisinden bizdede var zevklerımız uyuşuyor..

aybık çok guzel nevresım kaynannaın elıne sağlık gelmesıne değmiş ne guzel becerikli hatun benımkıde anca haur yapsın yollasın :)

alya dua nın cicisi çok güzel olmuşş bende istiyorum ya :kedi:mışıl mışıl uyusun annesi içinde opuyorumnanaktan

çok guzel olmuşş aybike_zehra alyanın nevresimi oyyy içinde guzel guzel uyur inş.

kızlar bişey sorucam.c.ertesi günü eminönü havuzlu hana gidicem de kaça kadar açık oluyor acaba?ben ancak 3 gibi gidebilcem acaba açık olurmu????

bahaircim evet kuzum kayınvalidemle beraber kolları sıvadık pazar gününden bu yana deli gibi dikiş diktik :)
işçiliği çok o kelebekler çok meşakkatliydi..ama değdi
ben çok beğendim sizinde beğenmenize çok sevindim..
cibinlik demirim gelsin bide cibinliğiyle eklerim opuyorumnanaktan

Aybikecim eliniseee sağlık çok güsel olmuşş. Güle güle kullansın kelebeğin
Bak kaynana işine gelince, arada bööle işlere de yarıyo demekki kaydirigubbakcemile3

işte cicilerimiz

Adam alarmını ustunde unutmuş :) heryerde öttüm durdumm yarın adamı fena yapıcam

Çok beyendim bunuuu...

şirin şapkamızz

işte cici takımımızz

adam oldukkk

badilerimiz

Son düzenleme:
devammm

takımımız

şampuanımız fıyatıda üstünde :) zor buldum şampuanı misss gibi kokuyor gördüğüm an sarıldım

tulumumuz..

ayyy keremim bayıldım hepsine maasallah hele o pantolanlar ne öyle yaa harbiden adam olur onu giyince :))) ii günlerde kullansın oglusun:)))) hepsi coook güzel..

sağol canım daha guzellerı kuzucukların olsun pantolonlar resımde ırı gözukuyo yakından görsen mınıcık 56 cm hihi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…