2009 Ekim Bebeklerinin Odaları

şeymacım çok güzel olmuş odanız...i günlerde sağlıkla kullansın oğluşlarınnn....yerimseniben

şeymacım odanız çok cici olmuş..opuyorumnanaktan
bu arada ellerine sağlık çok marifetlisin dolap felan süper olmuş bu konuda senden kopya çekicem.:kedi:

şeymacım çok güzel olmuş odanız...i günlerde sağlıkla kullansın oğluşlarınnn....yerimseniben

lllalll sağol cnm..
şeymacım odanız çok cici olmuş..opuyorumnanaktan
bu arada ellerine sağlık çok marifetlisin dolap felan süper olmuş bu konuda senden kopya çekicem.:kedi:

sağol şekerim beyendığınıze sevındım yapın yapın...

SAĞOL CANIMCIMM ÖLEYIMDIR MUTEVAZı OLAMICAM kaydirigubbakcemile3 SıZDE ŞIMARTTINIZ ZATEN

green olive ne güzelbisüsü o öle yaffff bayıldım cok güzel olmus:)))))

greencim çok güzel olmuş tatlımmm meleğinin oda kapısı inş. sağlıcakla kucağında gelir bebeğin odasına canım

greencem çok güzel olmuş canım.....çok değişik ve güzel gerçekten kapı süsünüz....yerimseniben

greenciğim çok güzel olmuş kapı süsünüz. kuzucuğunla, sağlıkla girmeyi nasip etsin allah o kapıdan...

keremim oğullarının odası pek güzel olmuş, emeğine sağlık.. huzurlu uykuları olsun inşallah.

benim de birkaç eksiğim kaldı. tamamlayıp ekleyeceğim inşallah..

çok teşekkür ediyorum tatlılarım benim... Hepimizin bu süslü kapıları mutlulukla açılsın herseferinde inşallah
a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…