- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- Konu Sahibi green olive
şeymacım çok güzel olmuş oğluşların odası... sağlıklı,mutlu günler geçirirler inşallah opuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canımcımmm nıye duygulandım kuzum
işte bizim odamızın son hali bi kaç bişey kaldı ama dayanamdım görün bizim fakirhaneyi :)
gardolabı kapaklarımız ben yaptım..
kapımız ben yaptım
yatağımız
cicilerimiz bir bölüm
bunlarda ayakkabı kutusundan yaptığım kutular bı bolumunde bebeğin çorapları var
bunlarda kendı yaptığım çerçeveler ve avize
buda balıklarımız ve bazı cicilerimiz
keremin duvardaki resimleri bebişin kıyafetleri yatakları ne bilim zaten dokunsan herseye aglıcak gibiyim Allah huzurunuzu bozmasın ayırmasın inş. hepimizidee Bende kendi bebişimi hayal ettim resimlerini asarım oyle cantasını gordum keremin ne guzel bizde goruruz inş. ilk okula gittigi gunlerii
inşallhh
şeymacım odanız ve cicileriniz çok güzel olmuş, sağlıkla kullansın hepsini oğluşun
şeymacım ohhhh mis gibi olmuş sositososito
güle güle yatsınlar imrendim sana marifetli arkadasım ne güsel süslemişsin dolabı çerçeveleri maşallah popişi kaşıda nazar değmesin bari..:))))
cook güzel olmus seymacım maasallah içinde saglıklı sıhhatli yatsın kuzulaın:))))
şeymacım ellerine sağlık çok güzel hele ayakkabı kutusundan yaptıkların tam bir yaratıcılık örneği :) bende yapıcammm en kısa zamanda :))
şeydacım sağol cnmmm...aminnnn hepimiz inşşşşeyma hepsi çok güzel inan bayıldım çok yaratıcısın maşallah allah güle güle kullanmayı nasip etsin oğullarına
oh ohh maşalhh..bu ne marifet...ellerine sağlık,41 kere de maşallh...hepsi birbirinden güzel,
kaydirigubbakcemile2 fevkaladenin fevkinde cinsinden olmuş kaydirigubbakcemile3
Gülücüklerle kullanın inşallah! Eline sağlık Şeyma!
şeymacım çok güzel odanız allah sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallahhh