- 9 Şubat 2008
- 861
- 4
- Konu Sahibi green olive
green cok güzel olmuş canım kapı süsünüz mutluluklarla acın o kapıyı inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
greencim beğendiğimi zaten yazmıştım dün biraz uğraştım kapı süsümle seninki gibi durmadı yaa
kapının arkasını da çeksen çok iyi olcak
çokk güzel maşallhh da sağlıkla kullanmak nasip eder inşallah Rabbim...
bu arada neden hem karyola hem park yatak var odada ?
çok güzel olmuş canım cibinliklerimiz aynı :)) ben de çoğu şeyimi ikeadan aldım bi tek lambamız kaldı alıncak onun da iç malzemezsi kalmamış orada bakalım bayramdan sonra tekrar gidip alacağız inşallah opuyorumnanaktan güzel,sağlıklı ve mutlu günler geçirir oğluşun içinde inşallah canım :Saruboceq:
cok cici olmus ıyı gunlerde buyusun oglusun opuyorumnanaktan
cok güzel olmus green odanız.güle güle kullanın canım...
kızlar bebeklerı doğduğunda yanınızda yatırmıycakmısınız ... beşiğini yatak odasına koymayı düşünüyom bn.daha odamız tam olarak hazır değil cünkü...
ben uzun bi süre yanımda yatırıcam, karyolasını falan direk kendi odama hazırladım. bu konuda çok hassasım, odayı ayırırsam sabaha kadar başında nöbet beklerim sonra.
hepinize çok teşekkür ederiz tatlı teyzoşlarrr... hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah Allah bebişlerimize uzun ömürler versin inşallah opuyorumnanaktan
nazcım bende yanımda yatırmayı düşünüyorum bebeğimi o yüzden 2 tane yatak aldım.