2009 Ekim Bebeklerinin Odaları

greencim beğendiğimi zaten yazmıştım dün biraz uğraştım kapı süsümle seninki gibi durmadı yaa
kapının arkasını da çeksen çok iyi olcak

İşte bizim odamız

s5004643.jpg

s5004644.jpg

s5004645.jpg

s5004648.jpg

s5004650.jpg

s5004651.jpg

s5004653.jpg

s5004643.jpg

çok güzel olmuş canım cibinliklerimiz aynı :)) ben de çoğu şeyimi ikeadan aldım bi tek lambamız kaldı alıncak onun da iç malzemezsi kalmamış orada bakalım bayramdan sonra tekrar gidip alacağız inşallah opuyorumnanaktan güzel,sağlıklı ve mutlu günler geçirir oğluşun içinde inşallah canım :Saruboceq:

çokk güzel maşallhh da sağlıkla kullanmak nasip eder inşallah Rabbim...

bu arada neden hem karyola hem park yatak var odada ?

çokk güzel maşallhh da sağlıkla kullanmak nasip eder inşallah Rabbim...

bu arada neden hem karyola hem park yatak var odada ?

çok teşekkür ederim canım. park yatağı diğer odalarda kullanmak için aldım. mesela ilk günlerinde benim yatak odamda yatacak. yani küçük sepet yerinde daha uzun ömürlü olması için park yatağı tercih ettik
a.s.

çok güzel olmuş canım cibinliklerimiz aynı :)) ben de çoğu şeyimi ikeadan aldım bi tek lambamız kaldı alıncak onun da iç malzemezsi kalmamış orada bakalım bayramdan sonra tekrar gidip alacağız inşallah opuyorumnanaktan güzel,sağlıklı ve mutlu günler geçirir oğluşun içinde inşallah canım :Saruboceq:

amin canım çok teşekkür ederim. ikea gerçekten çok hesaplı. Allah onu başımızdan eksik etmesin kaydirigubbakcemile3 güle güle kullanın sizde
çok öpüyorum a.s.

cok cici olmus ıyı gunlerde buyusun oglusun opuyorumnanaktan

çok teşekkür ederiz burcu teyzesi sizin odanız kadar olmasada... opuyorumnanaktan

çok güzel olmuş odanız greenciğim.. huzurlu uykuları olsun oğlunun inşallah opuyorumnanaktan

grenncem sağlıkla iyi günlerde kullansın oğluşun çok güsel olmuş odasııııyerimseniben

cok güzel olmus green odanız.güle güle kullanın canım...

kızlar bebeklerı doğduğunda yanınızda yatırmıycakmısınız ... beşiğini yatak odasına koymayı düşünüyom bn.daha odamız tam olarak hazır değil cünkü...

cok güzel olmus green odanız.güle güle kullanın canım...

kızlar bebeklerı doğduğunda yanınızda yatırmıycakmısınız ... beşiğini yatak odasına koymayı düşünüyom bn.daha odamız tam olarak hazır değil cünkü...

ben uzun bi süre yanımda yatırıcam, karyolasını falan direk kendi odama hazırladım. bu konuda çok hassasım, odayı ayırırsam sabaha kadar başında nöbet beklerim sonra.

ben uzun bi süre yanımda yatırıcam, karyolasını falan direk kendi odama hazırladım. bu konuda çok hassasım, odayı ayırırsam sabaha kadar başında nöbet beklerim sonra.

en az 6 ay yanımızda kalması lazımmıs.. uzman bir doktordan duydum.ama 6 da az gıbı geldı bana.:KK43:

hepinize çok teşekkür ederiz tatlı teyzoşlarrr... hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah Allah bebişlerimize uzun ömürler versin inşallah opuyorumnanaktan

nazcım bende yanımda yatırmayı düşünüyorum bebeğimi o yüzden 2 tane yatak aldım.

hepinize çok teşekkür ederiz tatlı teyzoşlarrr... hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah Allah bebişlerimize uzun ömürler versin inşallah opuyorumnanaktan

nazcım bende yanımda yatırmayı düşünüyorum bebeğimi o yüzden 2 tane yatak aldım.

farkettım cnm park yatağı yanına koycan sanırım. bn öyle yapıcam.odanız da çilekten sanırım gecen hafta bızde beğenmeye gittik çileğe ve bı kac yere :) ama bızım secenekler hala mechul ilk etapta yanımızda yatmıycak dıye. kaynanam alcak zaten odayı süründü de süründü neyse ...sağlıkla gelır bebişlerimiz inşallah...

nazcım ben odamda yatırmayı düşünmüyorum. en iyi ihtimalle ben belli bi süre onun odasında yatarım... yalnız bırakamam belki ama odasına da aşlışması lazım

X