2009 Ekim Bebeklerinin Odaları

şeymacım çok güzel olmuş oğluşların odası... sağlıklı,mutlu günler geçirirler inşallah opuyorumnanaktan

sağolun kızlarrrr işte elimden geldiğince pek bı masraf yapmadan yapmaya çalıştım kuzularımız odasını...

çok guzel canım oglusun gule gule kullansın cok duygulandım inan Allah analı babalı buyutsun cocuklarını

sağol canımcımmm nıye duygulandım kuzum

keremin duvardaki resimleri bebişin kıyafetleri yatakları ne bilim zaten dokunsan herseye aglıcak gibiyim Allah huzurunuzu bozmasın ayırmasın inş. hepimizidee Bende kendi bebişimi hayal ettim resimlerini asarım oyle cantasını gordum keremin ne guzel bizde goruruz inş. ilk okula gittigi gunlerii
inşallhh

şeymacım odanız ve cicileriniz çok güzel olmuş, sağlıkla kullansın hepsini oğluşun

şeymacım ohhhh mis gibi olmuş sositososito
güle güle yatsınlar imrendim sana marifetli arkadasım ne güsel süslemişsin dolabı çerçeveleri maşallah popişi kaşıda nazar değmesin bari..:))))

cook güzel olmus seymacım maasallah içinde saglıklı sıhhatli yatsın kuzulaın:))))

hepsı cok güzel olmus güle güle kullanın cnm:1hug:

cnm rabbım sizede göstersın hepimize o günleriii 3 tane daha çerçevemiz var onlarıda bu duvara bebişim gelince resımlerini asacağım inşşş onuda düşündümm...

şeymacım odanız ve cicileriniz çok güzel olmuş, sağlıkla kullansın hepsini oğluşun

tşk ederiz kuzum..

şeymacım ohhhh mis gibi olmuş sositososito
güle güle yatsınlar imrendim sana marifetli arkadasım ne güsel süslemişsin dolabı çerçeveleri maşallah popişi kaşıda nazar değmesin bari..:))))

sağol cnm sizin yüreğiniz güzel nazarınız değmez canım benim...

cook güzel olmus seymacım maasallah içinde saglıklı sıhhatli yatsın kuzulaın:))))

sağol kuzum inşşş gelincede görürsün...

şeymacım ellerine sağlık çok güzel hele ayakkabı kutusundan yaptıkların tam bir yaratıcılık örneği :) bende yapıcammm en kısa zamanda :))

şeyma hepsi çok güzel inan bayıldım çok yaratıcısın maşallah allah güle güle kullanmayı nasip etsin oğullarına

oh ohh maşalhh..bu ne marifet...ellerine sağlık,41 kere de maşallh...hepsi birbirinden güzel,
kaydirigubbakcemile2 fevkaladenin fevkinde cinsinden olmuş kaydirigubbakcemile3

şeymacım ellerine sağlık çok güzel hele ayakkabı kutusundan yaptıkların tam bir yaratıcılık örneği :) bende yapıcammm en kısa zamanda :))

cnm sağol bıraz uğraştırıyo ama hiç olmassa sevımlı gözukuyooo içinede ufat tefek şeyleri at gitsin....

şeyma hepsi çok güzel inan bayıldım çok yaratıcısın maşallah allah güle güle kullanmayı nasip etsin oğullarına
şeydacım sağol cnmmm...aminnnn hepimiz inşşş

oh ohh maşalhh..bu ne marifet...ellerine sağlık,41 kere de maşallh...hepsi birbirinden güzel,
kaydirigubbakcemile2 fevkaladenin fevkinde cinsinden olmuş kaydirigubbakcemile3

eeee napcan hocam olcak okadar kaç sene okudukk...opuyorumnanaktan

Gülücüklerle kullanın inşallah! Eline sağlık Şeyma!

tşk ederiz teyzesi...

keremim her ayrıntıyla tek tek uğraşmış emek vermişsin, hepsi de birbirinden güzel olmuş, oğulların çok şanslı, annelerinin bu kadar itinayla hazırladığı odada uyuyacakları için. Allah sağlık sıhhat versin...

haziran66 çok sağol ne guzelde yazmışssınn valla içimde kurt vardıı olmadımı dıye ama yazdıklarınız içime sindirdi...çok tşkler hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…