2009 Ekim Bebeklerinin Odaları

Bencede, Ankaraya açmak istemişler ama malum belediye başkanı ile anlaşamamışlar artık nedendir bilinmez,İkeada taviz verecek bir firma olmadığı için açmama kararı almış,ama şimdi belki mamak tarafına düşünüyorlar,ben mağazayı çok sevdiğimden takip eiyorum...

inşallah canımmm bende takip ediyorum ama onlineda güvenip sipariş veremedimm...açılır inşlah ank.birde ben şu kılıfı çıkıp yıkanan koltuk takımları var onlardan istiom ama ikeada daha ucuz...maleseff sitelerde sordum L sine 4.500..tl dediler...acaip fiat farkı var....klava:ank.ıkea açılarsa ilk işim gidip onlardan almak olacakkkkkk:1rolleyes:

Son düzenleme:
odalar cok guzel ALLAH im saglikli buyumelerini nasip etsin insallah ...

simdi düsündümde simdiki cocuklar ne kadar sansli benim cocuklarimda aynen , ben bebekken böyle odalarimiz olmamis kücük siradan bir besik :) hepsi bu kadar , kendi sahsima ait odami sadece 12 yasima geldigimde gördüm , aman ne süslemistim kendi kendime :) benim icin tek odaya sahip olmak bana buyuk mutluluk vermisti , oysa simdi hersey hazir sadece secmek düsüyor bizlere ..

simaysı özelden gndermek ıstedım ama sanırım kapatmışsın özel mesajını sen bana özelden msn yolla konuşalım cnmmm çok sağol yaa

Ben ikeadan ekstorp beyaz üçlü kanepe aldım ev için,600YTL maloldu,çok güzel,çok rahat,sıkılınca değişik kılıfları var ondan alıyorsun yepyeni kanepen oluyor,o kadar rahatkii,kuştüyü karışımı yapmışlar ,çokta cici duruyor,ama gidip almak lazımikargoya vurdunmu 300 tl kargo parası istediler,bizde itiştirdik,sıkıştırdık kanguya sığdırdık,bunların salon takımıda 1700 TL idi çokk güzeldi...,açılırsa alırız pek ümidim yok yaa..

amin ilkaycım aminnnn:Saruboceq:sağlıkla gelsinde zuzular sağlıkla uyusunlar odalarında....
ilkaycım çok doğru söylüyorsun şimdikiler acaip şanslı....ben bazen hiç çocuk olmamışım gibi geliyor...şimdikilerin bir dediği iki olmuyor....allah bize bol kazançlar versin bizde çocuklarımıza verelim ne diimmm:asigim:

güle güle oturmayı nasip etsin allahh..iyi günlerde kullan....yerimseniben

simaysi canım odanız çok güzel olmuş. ben de bu takımın pembesine bakmıştım. ama oda takımı almak istemediğim için vazgeçmiştim. sadece beyaz bi dolap aldım ikeadan. oğluşun sağlıklı günlerde büyüsün odasında

Canım çok sağol,o beyazı bende çok beğendim,beyaz takım olsun istedim,eşim bu mavişi aldı,oysa beyaz olsa onu süslemek çok daha güzel ve zevkli olacaktı,zaten bebiş aksesuarları çok renkli,beyazla sade olurdu ama neyse ,senin bebişinde güle güle kullansın,,hihoyyyt

llall ve simaysi odalarınız çok güzel olmuş bebişlerinizle güle güle kullanın ekim bebişleri ne şanslı böyle hepsinin ne güzel cicileri var bende biran önce nazın odasını hazırlamak istiyorummm şu mobilya kokusu bi geçseee bende sizler gibi hazırlasam bi oh çekicem valla

Çok teşekkürler teyzesi,hazırlada biran önce koy ,bizde naz bebişin odasını görelim biran önce..

sağolasın canım. gerçi ben sadece 1 tane dolap aldım. sen süslemeyi seviyosun anlaşılan.nilin odasında herşey neredeyse beyaz bitek duvarlar pembe ve perdesi biraz renkli, tülü halısı dolabı şifonyeri lambaları herşey beyaz olacak.. inşallah..... sonradan burada bi şifonyer yaptırmaya karar verdim. onu da sipariş vereli 18 gün oldu. 3 gün önce gelecekti ne şifonyer geliyo ne mobilyacı telefonlarıma bakıyo sinir etti beni resmen...

Melek gibi bembeyaz,çok güzel olur,sende,eşine arattırsana yahu,dükkanına gidin,bu mobilyacılar böyle,sende şifonyeri getirince parasını geciktir,insanın hevesini kursağında bırakıyorlar,neyse yakın zamanda fotolarını bekliyoruz annesi...hihoyyyt

Sağol llalllim ,açılınca beraber gider ikeayı alt üst yaparız valla...:1hug:
ahh ah bi açılsaa...soluğu orda alıcammdelikafaduldenaltüstü bırak tepe taklak yaparız bitanemmmmm:asigim:

canım çok saolllllopuyorumnanaktan

simaysi, yavruşunun odası cok harika olmuş burdaki ikeadada var aynıları güle güle kullanın inşallah opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…