- 12 Mayıs 2008
- 419
- 3
- 48
-
- Konu Sahibi green olive
bitanem bende ıkes nın aksesuarlarına bayılıyorumm..çok ciici gerçekten...
bence boyamayınn mobilyanızı...çünkü böle çok ciici....zaten oda beyaz bide mobilya beyaz olarsa çok hoş olmaz rengi gayet güzel mobilyanızınnnn....güle güle sağlıkla kullansınn...:asigim:
ya biz ankaralı olarak nasılda eksik kalmışız bu ıkea dan anlamıom....klava:
simaysi aayyy cok güzel olmus olusunun odası saglıklı sıhhatli aytsın içinde insallah..
Bencede, Ankaraya açmak istemişler ama malum belediye başkanı ile anlaşamamışlar artık nedendir bilinmez,ıkeada taviz verecek bir firma olmadığı için açmama kararı almış,ama şimdi belki mamak tarafına düşünüyorlar,ben mağazayı çok sevdiğimden takip eiyorum...
Keremim çokta ucuz,dolap 300tl ,şifonyerde250 civarııı,birde bunların işçiliği boyasıda güzel,bu fiyata bulunmaz valla,bu arada senin sorunun için sormak istediğin birşey olursa bana sor,ben bu işlerin içindeydeydim m malesefff,bıraktım ama sana yardımım dokunur belki..:1hug:
odalar cok guzel ALLAH im saglikli buyumelerini nasip etsin insallah ...
simdi düsündümde simdiki cocuklar ne kadar sansli benim cocuklarimda aynen , ben bebekken böyle odalarimiz olmamis kücük siradan bir besik :) hepsi bu kadar , kendi sahsima ait odami sadece 12 yasima geldigimde gördüm , aman ne süslemistim kendi kendime :) benim icin tek odaya sahip olmak bana buyuk mutluluk vermisti , oysa simdi hersey hazir sadece secmek düsüyor bizlere ..
Ben ikeadan ekstorp beyaz üçlü kanepe aldım ev için,600YTL maloldu,çok güzel,çok rahat,sıkılınca değişik kılıfları var ondan alıyorsun yepyeni kanepen oluyor,o kadar rahatkii,kuştüyü karışımı yapmışlar ,çokta cici duruyor,ama gidip almak lazımikargoya vurdunmu 300 tl kargo parası istediler,bizde itiştirdik,sıkıştırdık kanguya sığdırdık,bunların salon takımıda 1700 TL idi çokk güzeldi...,açılırsa alırız pek ümidim yok yaa..
simaysı özelden gndermek ıstedım ama sanırım kapatmışsın özel mesajını sen bana özelden msn yolla konuşalım cnmmm çok sağol yaa
güle güle oturmayı nasip etsin allahh..iyi günlerde kullan....yerimseniben
simaysi canım odanız çok güzel olmuş. ben de bu takımın pembesine bakmıştım. ama oda takımı almak istemediğim için vazgeçmiştim. sadece beyaz bi dolap aldım ikeadan. oğluşun sağlıklı günlerde büyüsün odasında
llall ve simaysi odalarınız çok güzel olmuş bebişlerinizle güle güle kullanın ekim bebişleri ne şanslı böyle hepsinin ne güzel cicileri varbende biran önce nazın odasını hazırlamak istiyorummm şu mobilya kokusu bi geçseee bende sizler gibi hazırlasam bi oh çekicem valla
Canım çok sağol,o beyazı bende çok beğendim,beyaz takım olsun istedim,eşim bu mavişi aldı,oysa beyaz olsa onu süslemek çok daha güzel ve zevkli olacaktı,zaten bebiş aksesuarları çok renkli,beyazla sade olurdu ama neyse ,senin bebişinde güle güle kullansın,,hihoyyyt
sağolasın canım. gerçi ben sadece 1 tane dolap aldım. sen süslemeyi seviyosun anlaşılan.nilin odasında herşey neredeyse beyaz bitek duvarlar pembe ve perdesi biraz renkli, tülü halısı dolabı şifonyeri lambaları herşey beyaz olacak.. inşallah..... sonradan burada bi şifonyer yaptırmaya karar verdim. onu da sipariş vereli 18 gün oldu. 3 gün önce gelecekti ne şifonyer geliyo ne mobilyacı telefonlarıma bakıyo sinir etti beni resmen...
ahh ah bi açılsaa...soluğu orda alıcammdelikafaduldenaltüstü bırak tepe taklak yaparız bitanemmmmm:asigim:Sağol llalllim ,açılınca beraber gider ikeayı alt üst yaparız valla...:1hug:
llall ve simaysi odalarınız çok güzel olmuş bebişlerinizle güle güle kullanın ekim bebişleri ne şanslı böyle hepsinin ne güzel cicileri varbende biran önce nazın odasını hazırlamak istiyorummm şu mobilya kokusu bi geçseee bende sizler gibi hazırlasam bi oh çekicem valla
simaysi, yavruşunun odası cok harika olmuş burdaki ikeadada var aynıları güle güle kullanın inşallah opuyorumnanaktan