2009 Ekim Bebeklerinin Odaları

simaysi canım çok güzel olmuş oğluşunun odası opuyorumnanaktan
sağlıkla mutlu büyüsün odasında

Simaysi çok şık olmuş odanız. Güle güle kullanın. Bende aynı cibinlikten alacağım.
Herşey birbiri ile çok uyumlu harika bir oda olmuş.
a.s.

simaysi aayyy cok güzel olmus olusunun odası saglıklı sıhhatli aytsın içinde insallah..

simaysi çok ciciler ıkeada bende bunları bayılıyordum özellıkle dolapla şifonyer çok hoşuma gidiyordu sağlıkla kullanın

Simaysi çok şık olmuş odanız. Güle güle kullanın. Bende aynı cibinlikten alacağım.
Herşey birbiri ile çok uyumlu harika bir oda olmuş.
a.s.

Green olive teyzesi güzel dileklerin için çok sağol.Cibinlik çok ucuz ,çokta güzel,ben beyaz istedim odayı ama napalım böyle oldu,üstelik ucuz oldu,ikea sağolsun...:lepi:

simaysi canım nerdeki ikeadan aldın..._?
ben ikeada bişey beğenmiştim ama ankarada yok die biliodummmm..

simaysi canım nerdeki ikeadan aldın..._?
ben ikeada bişey beğenmiştim ama ankarada yok die biliodummmm..

Sorma lllalllcim biz haftasonu ikeaya İstanbul ümraniyeye gittik,arabaya yükledik geldik,hepsi kutulu olduğu için arabaya sığdı,yoksa kargoya versen iki katı para istiyorlar,biraz yorucu oldu ama topu topu 1200TL gibi bir rakama maloldu,iyide oldu şimdi zaten bir sürü alınacak şey var,beyaz olanı çok güzeldi ama eşim bu ahşap işinden anladığı için beyaz olnı zayıf buldu,bunu beyaza boyarım diye beni kandırdı,eee napalım maviş oldu,boyası özelmiş,bulamadık,ben hiçbirşey mavi olmasın derken maviş oldu,neyse fena olmadı,beğendim bende...:1rolleyes:

bitanem bende ıkes nın aksesuarlarına bayılıyorumm..çok ciici gerçekten...
bence boyamayınn mobilyanızı...çünkü böle çok ciici....zaten oda beyaz bide mobilya beyaz olarsa çok hoş olmaz rengi gayet güzel mobilyanızınnnn....güle güle sağlıkla kullansınn...:asigim:
ya biz ankaralı olarak nasılda eksik kalmışız bu ıkea dan anlamıom....klava:

simaysi çok ciciler ıkeada bende bunları bayılıyordum özellıkle dolapla şifonyer çok hoşuma gidiyordu sağlıkla kullanın

Keremim çokta ucuz,dolap 300tl ,şifonyerde250 civarııı,birde bunların işçiliği boyasıda güzel,bu fiyata bulunmaz valla,bu arada senin sorunun için sormak istediğin birşey olursa bana sor,ben bu işlerin içindeydeydim m malesefff,bıraktım ama sana yardımım dokunur belki..:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…