2009 Ekim Bebeklerinin Odaları

Kızlar maaşallah bebişlerinizin odaları çok güzel olmuş. Benim oğlanın odası geldi ama yerleşmedi daha kokusunun çıkmasını bekliyoruz bu yüzden yerleştiremiyorum bütün çekmecelerini falan söktük koku çıksın diye. Yerleştirince ben de koyarım oğluşumun odasını inşallah...

lalcim çok güzel olmuş herşeyine bayıldım canım opuyorumnanaktan
Mustafa Barış sağlıklı,mutlu,huzurlu günler geçirir inşallah opuyorumnanaktan

zilli kızının odası da çok güzel olmuş annesi opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
lalcim kuzularının odaları çok gzüel olmuş. sağlılla büyüsünler bu odalarda inşallah

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
amin canım çok saollopuyorumnanaktan
lalcim kuzularının odaları çok gzüel olmuş. sağlılla büyüsünler bu odalarda inşallah

aminnn baharcım saol bitanemmmmmopuyorumnanaktan

Lalciimm ne güzel odalar hazırlamışsın kuzularına...
güle güle uyusunlar odalarında inşallah...
Ne kadar şanslılar senin gibi zevkli anneleri var
öüyorum çok çok

ay çok ciciler bayıldım maşallah allah saglıkla büyümelerini nasip etsin odalarında cnm

lllalllcım her iki odada cok iç açıcı olmuş opuyorumnanaktan güle güle kullansınlar odalarını yavruların inşallah.

lallcim cok güzel olmus yavrularının odası rabbim hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin insallah...

lalcim güle güle kullansın meleklerin ...özellikle kızının odası süper olmuş ...
canım saolll...daha iyiisi senin meleklerinin olsunnnnopuyorumnanaktan
lllalllcım her iki odada cok iç açıcı olmuş opuyorumnanaktan güle güle kullansınlar odalarını yavruların inşallah.
bitanem teşekkürlerrropuyorumnanaktan
lallcim cok güzel olmus yavrularının odası rabbim hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin insallah...

amin canım çok saolllopuyorumnanaktan

Bu da benim minik kuzeyimin maviş odası,ben beyaz istemiştim ama babası maviş dedi,daha cibinlik ve duvar aksesuarlarını takamadık ama olsun,bakalım beğenecek mi teyzeleri...

Eklentiler

• $IMG_3920.jpg
    81,8 KB · Görüntüleme: 33
  • $IMG_3921.jpg
    63,2 KB · Görüntüleme: 35
  • $IMG_3922.jpg
    64,8 KB · Görüntüleme: 27
Buda devamı...

Eklentiler

• $IMG_3925.jpg
    44,6 KB · Görüntüleme: 46
  • $IMG_3926.jpg
    86 KB · Görüntüleme: 27
  • $IMG_3927.jpg
    87,4 KB · Görüntüleme: 26
  • $IMG_3923.jpg
    84,5 KB · Görüntüleme: 38
simaysi canım iyi günlerde kullasın oğluşun odasını çok hoş olmuşşşşşşopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…