2009 Ekim Bebekleri

Burcu , zeynep . amazon. dream tbrler kizlar allah anali babali buyutsun darisi basimizaa

maaşallah yeni gelen bebeklerimize ve taze annelere :nazar: sağlıklı, uzun ömürlü, güzel huylu. güzel bahtlı olsun kuzular inşallah...

bende 25 eylül akşam saat 6 da genel anestezi ile sezeryan oldum oğlum 3800 gr ve 50 cm doğdu sağlığımız iyi çok şükür doğum yapan annelerin bebişlerini allah bağışlasın darısı kalanlara inşallah

28eyluldogum.jpg

ekimde dogum yapacaklari 2gun sonra listeye ekleyecegim

güzel dilekleriniz için teşekkür ederim..darısı başınıza canlarım..şimdi kızımın resmini ekliyorum..maşallah demeyi unutmayın teyzoşları...

img0991e.jpg

:nazar:maşallah canım Berra prensese opuyorumnanaktan

Allah analı bablı büyütsün inşallah...

güzel dilekleriniz için teşekkür ederim..darısı başınıza canlarım..şimdi kızımın resmini ekliyorum..maşallah demeyi unutmayın teyzoşları...

img0991e.jpg

maaşallah maaşallah :nazar: çok güzelsin berra bebek :asigim: bahtın, huyun da güzel olsun dilerim.. zeynep tebrikler sağlıkla büyüt inşallah kuzunu, allah bağışlasın..:nazar:

img0991e.jpg

oyyyyŞenizkıyamam ben bu güzelliğeopuyorumnanaktan41 kere maşallah barekallah:nazar::nazar::nazar:bahtı da kendi gibi güzel olur inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

:nazar:maşallah canım Berra prensese opuyorumnanaktan

Allah analı bablı büyütsün inşallah...

maaşallah maaşallah :nazar: çok güzelsin berra bebek :asigim: bahtın, huyun da güzel olsun dilerim.. zeynep tebrikler sağlıkla büyüt inşallah kuzunu, allah bağışlasın..:nazar:

oyyyyŞenizkıyamam ben bu güzelliğeopuyorumnanaktan41 kere maşallah barekallah:nazar::nazar::nazar:bahtı da kendi gibi güzel olur inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

oyyy zeynep maşallah :nazar: güzeller güzeli kızına allah analı babalı büyütsün

saolun teyzeleri ellerinizden öper kuzum..:ecrin_bebek:

zeynepcim maşallah kızına Allah sağlıklı hayırlı ömür versinnn canım

img0991e.jpg

canım benim nede güzel maşallahhhhh..:nazar: Allah annalı babalı büyütsün inşallah bahtı açık olsun kuzucunun..:asigim:

zeynep maasalah berramıza ..ya cok dadlu bu kıs ALLAHım esirgesin maasallah maasallah....

X