2009 Ekim Bebekleri

ayyy Allah'a emanet ne şeker şeyler bunlar böle.Allah nazardan saklasın bahtlarını açık etsin :))

Allahım yerim ben bunları Hymarry... Allahım analı babalı büyütsün tüm yeni doğan bebişlerimizi inşallah:Saruboceq:

HYMARRY masallah canim cok tatlilar ikiside ...iki minik prenses Rabbim ayirmasin bir omur boyu hep mutlu olun...

hymarry maşallah canım yaaa çok şekerler allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

hmaryy ve güzeller güzeli kızları allah uzun ömür versin kuzulara sansları bahtları açık olsun opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

anacımm mini mini ne şirinler yaff iki tane birden süper yaadelikafadulden
rabbim onları annesine babasına bağışlasın daima huzurla sağlıkla mutlulukla geçsin yaşantıları
hayırlı evlat hayırlı vatandaş olsunlar vatana millete..
rabbim kötülerle karşılaştırmasın bahtları güzel olsun inş..

çok teşekkür ederim hepinize kızlar Allah sizi de kurtarsın bebeğinize kavuştursun.Ben doğumu çok problem yapıyordum.Aniden suyum geldi o hafta biraz fazla ayakta kalmıştım dinlenmemiştim olsun nasip artık gelecekmiş bizim oğlan.Çoçuk ters olduğu için sezeryana alındım.Kalbinizi ferah tutun ozaman çıkınca zorluk çekmezsiniz.Sezeryanda o kadar korkulacak kadar değilmiş Allah hepinizi bi çırpıda kurtarsın.Eskiler doğım için dolu gibi geçip gitsin derlermiş doğru bi hastanaye acilen gittiğiniizi hatırlıyorsunuz bide çıktığınızı zaman geçiveriyor.Ağrılı sancılı zamanlarda hep geçiyor hava hep karanlık olacak değil ya hepinize aydınlıklar diliyorum TÜMayların annelerine.....

hymarrycim maşallah prenseslerine...ne kadar masum ve güzellerrrr

doğum yapan arkadaşlar tebrık ederim rabbım uzun ömürler versın hiç ayırmasın kuzularınızdan...

maşallah hmrayy ikizler çok güselllopuyorumnanaktanrabbim saglıklı ömür nasip etsin inşallahopuyorumnanaktan

hymary maşallah kuzularna :)) ne kadar tatlılar... Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin sana. Ve güç kuvvet sabır versin inşallah. Allah nazarlardan saklasın çok iyi görünüyorlar
a.s.

burcu87 yi tebrik ederim Kizina hayirli guzel omurler dilerim ..
.bugun nlgunozkan23 arkdasimiz da sezeryanla dogum yapacakti bi haber gelmedi sanirsam...
yarin dogum yapacak olan zeynep ve amazon a Allahtan kolaylik dilerim...bebeklerine saglicakla kavussunlar insaallah
darisi basimiza:)

Bu listede kaçıncı olacağımı merak ediyordum çok. Kısmet 13. sıraymış :))
Bu arada sezeryan şekli epidural olacak. Seeryanı tercih etme nedenimse çatı muayenesinden çok korktum ve anında vazgeçtim normal doğumdan. hemen randevu istedim.
Allah tüm annelere sağlıklı doğumlar nasip etsin...

Canim sira meselesi belli olmaz son anda degisebilir bak mesele burcu arkadasimizin sabah suyu patlamis listeye dahil oldu:) belki baska surprizler de olabilir 3 gun icinde...
duana da aminn diyerek katiliyorum..

amazon kuzusu da artık anneee...özdesini kokluyo şimcikkk..hayırlı olsunn nihanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…