2009 Ekim Bebekleri

kızlar listeye benide ekleyin 05.09.2009 tarihinde 2660 gr 48 cm g.sezeryan ile bir oğlumuz oldu adı Deniz 35.haftada doğdu.

canımm allah analı babalı büyütsün tatlımm hayırlı evlat olsun size inş. darısı bizim başımıza opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızlar listeye benide ekleyin 05.09.2009 tarihinde 2660 gr 48 cm g.sezeryan ile bir oğlumuz oldu adı Deniz 35.haftada doğdu.

tebrikler canım a.s... sağlıkla büyüsün inşallah deniz bebek. bahtı da huyu da güzel olsun dilerim..

Allah'ım doğan ve doğacak tüm meleklerimize sağlıklı, mutlu ,analı babalı, bol kısmetli ,uzun bir ömür nasip et opuyorumnanaktan
amin canım benim

hayırlısı olsun
bebeğin sağlıkla büyüsün inşallah

Ne güzel gelsin bebişler,ben 27.de değil 29. da doğurcam Allah izin verirse nurefşancım,önemli değil bakarsın 27. de gelir paşacım,çok az kaldı, çok heyacanlandım yawww...

Allah sağlık sıhhat versin hepsine darısı başımıza. sezeryan sezeryan gidiyoz normal doğumlarda görürürz inşallah. bizde şimdilik normaliz ama çatı muayenem henüz olmadı bakalım hayırlısı.

nurefsan canım bizim günümüz 25 eylüle kaydı cuma yapalım cumartesi taburcu olursun dediydi dr umuz iki tanede iğne yapıldı bana bebişin ciğerleri için cuma akşamı hayırlısıyla oluyor sezeryanımız hayırlısıyla gelsin tüm bebişlerimiz inşallah

1gun once kavusacaksin bebegine ne guzel...cumaya 2 gun kaldi Allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin insaallah..

Son düzenleme:
nlgunozkan23 hadi hayırlısıyla sağlıkla al kucağınada bebişini gel inş. Allah yardımcınız olsun hem senin hem kuzunun.

ayyy teker teker dökülüyoruz maşallah kuzulara allah bizleride bir avazda kurtarsın inşallah

Selam kızlar oğluşumla biz geldik oğlum sabırsız çıktı 21 eylül sabahı patlatıverdi su kesesini 2.270 gr 48 cm boyu var bir yaramaz sormayın genel anestezi ile doğum yaptım

şeydacım gözün aydın canım cok sevindim ii olmanıza ooyyy ilk pasamız geldi...:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…