2009 Ekim Bebekleri

şeydacım Allah bağışlasın ömrü uzun sağlıklı bahtı güzel olsun canım opuyorumnanaktan :nazar:

Selam kızlar oğluşumla biz geldik oğlum sabırsız çıktı 21 eylül sabahı patlatıverdi su kesesini 2.270 gr 48 cm boyu var bir yaramaz sormayın genel anestezi ile doğum yaptım

canım hayırlı olsun....allah anneli babalı büyütsün....:Saruboceq:
kızlar listeye benide ekleyin 05.09.2009 tarihinde 2660 gr 48 cm g.sezeryan ile bir oğlumuz oldu adı Deniz 35.haftada doğdu.

hayırlı olsun canım...allah bağışlasınnn..opuyorumnanaktan

bütün bebişlere maşallahhh...allah sağlık sıhhat ve uuzun ömürler versin bebişleree...:Saruboceq:hepsi hayırlı iyi insanlar olsunlarrrr:Saruboceq:

seydacım allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin... baya bi aceleci çıkmış seninki..

Herkese teşekkür ederiz oğluşumuzla allah sizide en kısa zamanda (zamanınız gelince tabi ) kurtarsın inşallah.

Selam kızlar oğluşumla biz geldik oğlum sabırsız çıktı 21 eylül sabahı patlatıverdi su kesesini 2.270 gr 48 cm boyu var bir yaramaz sormayın genel anestezi ile doğum yaptım

bahtı, huyu güzel olsun canım bebeğinin :nazar:. sağlıkla büyütün inşallah.. tebrikler..a.s.

hmaryy ve güzeller güzeli kızları allah uzun ömür versin kuzulara sansları bahtları açık olsun opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bahtları da huyları da güzel olsun kuzuların. maaşallah ikisine de :nazar::nazar: çok güzeller. tebrikler hymarry...a.s.

:nazar: maşallah hymarry gerçekten iki tane prensesimiz olmuş canım... Allah analı babalı büyütsün...

allah huzurlu mutlu sağlıklı bı ömur nesıp etsın inşallah.onları annelerını bağışlasın.çokkk şirinler bayıııııııldım.opuyorumnanaktan

HYMARRY...41 kere maşallah:nazar:insan bunlara bakmaya kıyamaz kiopuyorumnanaktan

ayyy yerim ben onları
maşallah:nazar:
allah analı babalı büyütsün çok şekerler ayyy çok kötü oldum bende prensesimi istiyorum kollarımda :asigim:

a.s.ayyyyyyyy ben yeni gördüm hymaryy masallahhhhhhhhh:nazar::nazar: ALLAH im bagislasin anne babasiyla saglikli büyüsünler kizlarin insallah ne kadar sekerler yerim ben onlarin elleriniopuyorumnanaktan

X