2009 Ekim Bebekleri

:gitme: :gitme: :gitme:
Ah ah dün gece yatmadan gördüm bu ne hız...
Ah ben çok duygusallaştım bu aralar.
sağlıkla büyütsün bebeğini yaşı uzun olsun inşallahh..
Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
:a015:

amazon kuzusu da artık anneee...özdesini kokluyo şimcikkk..hayırlı olsunn nihanopuyorumnanaktan

anaaaaammmm. ben onların ikisini de yerim ya.... ama ben çok kıskandım ya.. ben de nilimi koklamak istiyorummmmmmmmmmmmm

amazon kuzusu da artık anneee...özdesini kokluyo şimcikkk..hayırlı olsunn nihanopuyorumnanaktan

sağlıklı, uzun ömürlü, güzel bahtlı olsun özde bebek maaşallah. tebrikler amazon...a.s. ben de kızımı özledim artıkkkkkkkk :asigim:

amazoncum allah analı babalı büyütsün tebrik ederim arkadaşım resimleri bekliyoruza.s.

:lepi: alkisalkisalkis alkisalkisalkis allah analı babalı büyütsünn canımm allh bizlerede nasip etsinn alkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

offf yaaaa cok kötü oluyorum böle kavusanları duyunca rabbim uzun ömur saglıksıhhat versin...ya daha dün dü sanki ben de hamileyim diye yazdıgımız buraya keseyi gördüm kalp atıslarını gördüm diye yazdıgımız şimdi anneyim diye yazacaz offf bugün duygusallığım hat safhada..darısı bizim basımıza..mafoldumbenmafoldumben

AMAZONNNNNNNalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis a.s.
Allah analı babalı büyütsün. bahtı şansı açık olsun küçük prensesin.
Artık bizlerde görelim yüzlerini hayırlısıyla Allah 'ım.

selam kızlarr
zeynepten haber getirdim size kızına kuvuşmuşş minik kusu çok tatlıymış maşallah allahım nazarlardan saklasın 2.850gr doğmuş spinal sezeryan olmuş allahım analı babalı büyütsün hayırlısıyla inşş
amazondan haber var mı???

bebikler geliyor ama onlar için ayrı bi topic açılmamış yani resimli falan ?? açsak mı???? doğumyapanların resimleri eklesek bu becerebilecek gönüllü :))
doğum yapan arkaşlarımında gözleri aydın olsun Rabbim sağlıklı büyütmelerini nasip etsin..
darısı başımızaaa

ALLAH BAĞIŞLASINopuyorumnanaktanALLAH analı babalı büyütsün..

Kızlar merhaba,
25.09.2009 saat 11:45 'de genel anestezi ile doğum yaptım:) (37+0)
Miniş miniş bir kızım oldu. 3255 gr., 49 cm.
Hastanedeyiz, durumumuz iyi.
Görüşmek üzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…