2009 Ekim Bebekleri

seydacığım hayırlı olsun cnmm allah analı babalı büyütsün meleğinii opuyorumnanaktan
listeye benide yazın dicem ama daha tarih belli değil off offf :kedi:

şeydacımın gözüaydın Allah analı babalı sağlıklı ömür versinnn

Allah bağışlasın,Allah analı babalı büyütsünopuyorumnanaktan

Şeydacım gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün:Saruboceq:

ayy maşallah 5 tane bebeğimiz olmuş :))
Tebrik ediyorum hepinizide... Allah bebişlerinize sağlık sıhhat uzun ömür ve bol şans nasip etsin inşallah. Allah analı babalı büütsün inşallah
Hepinizin gözü aydın olsun inşallah
darısıda başımıza a.s.

anam anam belliydi forumdaki sukunetten... zemuszemus
5 bebisimiz olmus demek:) Bakalim arkadaslar bu sessizliken daha bebis cıkacak gibi... :)

Seyda kardesim hayirli ugurlu olsun Allah anali babali buyutsun insallah...

5.Annemizde belli oldu ....seydahancer arkdasimizin suyu gelmis ve sezeryanla doguma alinmis...Allah saglikli sihhatli bir sekilde yavrusuna kavusmayi nasip etsin....

dogumu.jpg

SLM GÜZELLER BENİM KIZIMIN ADI ZEYNEB ADA KIZLAR DOGRU BİLGİ VERİYİM DEDİM LİSTEYE TEŞEKKÜRLopuyorumnanaktanERRR

Allah'ım doğan ve doğacak tüm meleklerimize sağlıklı, mutlu ,analı babalı, bol kısmetli ,uzun bir ömür nasip et opuyorumnanaktan

şeydacım tebrık ederim canım sık sık mesajlaşıyoruz doğuma giderkende yazdın ama malesef giremedim nete...

emmiyormuş kuzu inşş emer...

5. kızımıza ve annesi şeyda'ya, birlikte sağlıklı, uzun, güzel bir ömür dilerim. tebrikler...:nazar:

maaşallah.. benım kokru sarıyor ..heran gelebilir .. hayırlısı olsun. heyecanlandım iyice.
allah saglıkla büyütmeyi nasip etsin taze annişlere

Bebişlerimiz 5 olmuş artık. :nazar: .. Baktıkça heyecan basıyor beni.
Şeydacım Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin

kızlar listeye benide ekleyin 05.09.2009 tarihinde 2660 gr 48 cm g.sezeryan ile bir oğlumuz oldu adı Deniz 35.haftada doğdu.

X