2009 Ekim Bebekleri

nuraacığım bahtı, huyu, yüzü güzel olsun kuzunun. allah analı babalı büyümeyi nasip etsin.. sana da geçmiş olsun, darısı başımıza inşallah...

nuracım allah anneli babalı büyütsün ve meleğini size bağışlasın...maşallah canım prensesineee....

nuracıımm ve diğer doğum yapan arkadaşlarımopuyorumnanaktan,
hepinizi gayret ve başarınızdan dolayı tebrik ediyorum acizanea.s.,
ne mutlu sizlere ki sağlıkla aldınız bebeklerinizi kucağınıza ,
sağlklı,vatana millete,dinine anasına babasına hayırlı evlatlar olsun,sağlıklı bir ömür geçirsinler inşallahhh:Saruboceq:

okurken aklıma ne geldi. bizim yaramaz kaç kere geliyom dedi kaç kere oturttular artık hesabını bile yapamıyom.ama sancıyla gelcem ben deyip belli ederse artık ben dahil inanmıcaz geldiğine :))) dua edinde suyumuz gelsin bari kızlar yoksa hakikaten evde doğurcam ben :))))))))

Nura tebrık ederim öncelikle gözün aydın olsun ilk doğum hikayesı senden geldi sanırım bizlerde inii çok kolay oldu diye yazarız bu sayfalara hikayemizi

nuracım gozun aydın nura bebeğe Allah uzun sağlıklı ve hayırlı ömürler versin onu size bağıslasın hep beraber mutlu mesud yaşayın ne guzel ya opuyorumnanaktan

:lepi: kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bence o dogum hikayesinin asil sahibi dogurtmus ben araci oldum..

nurefsann nuraayı sen doğurttun görüyosun demiii kaydirigubbakcemile3

nuraa Allah bağışlasın canım minik meleğini ne güzel anlatmışsınn..iişallah bize de nasip olur hikayemizi yazmakk
opuyorumnanaktan

nuracığımınn şansı ve bahtı bol olsun canımm ii olmanıza çok sevindim tatlımm

ya ne bu hikayeler böyle ağlaya ağlaya bi hal oldum bu kadar hassas değildim ben noluyo bana ((
allah güle güle büyütmeyi nasip etsin arkadaşlar darısı başımıza

nuracım allah analı babalı büyütsün rabbim bizede kolay doğumlar nasip etsin inş.:Saruboceq:

nuracım Allah analı babalı büyütsün..ne güzel sağ salim almışsın kuzunu kucağına..darısı bizlerin başına inşallah..hikayeni yazdığın içinde vakit ayırıp teşekkür ederiz..opuyorumnanaktan

Maşallah prensesesine.Allah daima en güzel günlerini göstersin.Fıstığını bizim yerimizede bol bol kokla zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…