- 6 Mart 2007
- 2.549
- 115
- Konu Sahibi Revolucion
tezelcim özel bi durumdan dolayımı yoksa korku falanmı neden sezeryan istiyosun???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
soruyu hem yeşimpat a özelden sorucam hem burdan soruyorumki hepimiz öğrenelim.
yeşimcim biliyorum artık fazla oldun dicen ama napalım bilmediğimiz merak ettiğimiz konular bi bilenide buldukmu sormadan edemiyoruz.
1-) lavman nasıl yapılıyor herkese gerekiyormu?
2-) sonda takımı nasıl yapılıyor oda herkese gerekiyormu?
3-) bazılarının doğum esnasında çok bulantısı oluyormuş hatta çıkarabiliyormuş böle bi durumda bebek artık geliyorsa ne yapabiliriz?
4-) kasılmaların gerçek doğum kasılmaları olduğunu nasıl ayırt edebiliriz? (yok dakka tutun falan diyolarda bilmediğimiz şeyin dakkasını nasıl tutalım neye benziyo bu kasılmalar )
5-) son olarakta bize kısaca doğum olayını ve hastahanede hangi işlemlerden geçiceğimizi kısaca anltabilirmisin?
şimdiden teşekkürler canım...
ayyy uyuzcimcime aynı şeyi benimkide yapıp duruyo bu aralar hele sabah ezanınına yakın ha çıktı ha çıkcak demeye başlıyom.üfff kafam çok karışık sürekli beklemeye başladım bi işaret gelirse diye tel elimin altında :))) ay az kaldı yaa iyice panik başladı artık. ama son gidişimizde jale hanım normal olabilir demişti.artık eli kulağında ondan yapıyo zaten eğer zamanı geldiyse mutlaka anlıcaksın Allah öyle bi hazırlamışki beyni haber veriyo dediydi.bu arada şu doğuma başkasının girme olayınıda ben kendisiyle görüştüğümde ne olursa olsun kendim giricem doğuma demişti bana.ama benim özel durumdanda kaynaklı bunu sölemiş olabilir. eski bi rahatsızlığım var bundan dolayı da sölemiş olabilir biraz karışık bi durum çünkü bizimki.[/QUOTE
canım ben sordum jale hanıma gene tel. açtı dayanamadım :)hıçkırık tutuyormuş diğer bir deyimle sonlara yaklaştıkça ciğerlerini geliştirmek içinmiş yani iyi bişey ama dedğin gibi sonlara geldikçe insan herşeye panikliyor...bende doğum olayını çok önceden konuşmuştum :)) ne olursa olsun ilk ben görücem annesi korkma oğlunu dedi..bnde rahatım ama çok fazla olay duyuyorum bu aralar ??? antikacım ne zaman dedi jale hanım doğum için sana normal olur inş.buralara kadar geldin ne sancılarla sen becerirsin normali alıştın :))
tezelcim özel bi durumdan dolayımı yoksa korku falanmı neden sezeryan istiyosun???