2009 Ekim Anneleri'nden Bursa 'da yaşayanlar

bursalı anneler hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum.bende 2008 ekim annesi olacakken 2008 ağustos annesi oldum uzunnnn bir doğum hikayem var neyse benim dr da necdet kırker di zübeyde hanımın dr u kendisi iyi fakat zübeyde de doğum yapmayı düşünmüyordum jimerde yapacaktım kısmet olmadı ankarada erken doğum oldu çok şükür sağlıklı şimdi 10.5 aylık oldu yaramazım

bursalı anneler hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum.bende 2008 ekim annesi olacakken 2008 ağustos annesi oldum uzunnnn bir doğum hikayem var neyse benim dr da necdet kırker di zübeyde hanımın dr u kendisi iyi fakat zübeyde de doğum yapmayı düşünmüyordum jimerde yapacaktım kısmet olmadı ankarada erken doğum oldu çok şükür sağlıklı şimdi 10.5 aylık oldu yaramazım

Maşallah yavruna canım Allah uzun ömürler versin
neden erken geldi yavrun doğum hikayeni dinlemek isteriz

hoşgeldin nilaycım.bülent beyin adını bende çok duydum çok iyi bi doktor diyolar hayırlısıyla al bebişini kucağına inş.

Allah analı babalı büyütsün ozkerem yaramaz sıkılmış anlaşılan içerde erkenden çıkıp gelmiş.ay bizimkine erken riski var diyolar çok korkuyom erkenden gelirse diye.daha küçüücük erkekim benim yaaa otursun oturdu yerde :)))

bu arada doktorumla görüştüm cumartesi kontrolümüz vardı.dedim ben epidurale çok sıcak bakmıyom ne dersiniz diye valla ben normal doğum yaptım kızımı sende dayanıklısındır biliyorum seni baştan vermeyiz epidurali zaten saniye bırakmıcam yanında olcam eğer dayanamıyom dersen sonradan da verilebilir ama baktınki çok zorlanmıyon epiduralsiz doğurursun dedi.peki dedim kesi gerekirse nolcak.güldü dedi o kadar cani deilim kesicek olursam o bölgeye lokal anestizi kullanırım merak etme sen. dikişlerdede baktık çok hissediyosun sölersin bana dikerken az miktarda anestezi uygularız uyursun dedi.biz öle konuşunca eşimde dedi ama karımı mkesmeyin ben dayanamam onu öle görmeye ( beraber giricez kısmetse doğuma )sanada sakinleştirici veririz olur biter dedi :))))

seviyorum doktorumu yaaa çok anlayışlı bi kadın Allah razı olsun çok rahatlatıyo beni.

sorma yasemincim sıcaklar bi yandan bitmeyen bulantılarım bi yandan bide zaman yaklaştıkça artan hazırlıklar bi yandan ayyy öldüm yorgunluktan :)))

slm
benim doktorumda sgk lılarda doğuma girmiyomuş yeni öğrendim
eşi giriyormuş doğuma :KK43:

ayy canım yaaa çok kötü olmuş bunu şimdimi söledi bidehani kaza bela olmazsa kendi girecekti onu söylerken bu konuda niye uyarmadı seni çok kızdım bak şimdi.peki sordunmu kendi girerse ne kadar istiyo.hoş melike hanımıda çok tavsiye ediyolar iyi bi doktor diyolar ama.senin için kötü olmuş.bide ben melike hanıma ısınamadım bir türlü hiç onun hastası olmadım gerçi ama empati meselesi benimki, onun yüzünü gördümmü kanım çekiliyo.hatta son görüşmemizde dedim jale hanıma Allah göstermesin ama ya bişey olduda gelemezseniz kime yönlendirme yapıcaksınız diye kimi istersin dedi.dedim melike hanım olmasında kim olursa olsun.ama dediğim gibi onunla hiç yüz yüze gelmedim ne iyi ne kötü diyemem hastalarıda çok memnun kendisinden.

ayy canım yaaa çok kötü olmuş bunu şimdimi söledi bidehani kaza bela olmazsa kendi girecekti onu söylerken bu konuda niye uyarmadı seni çok kızdım bak şimdi.peki sordunmu kendi girerse ne kadar istiyo.hoş melike hanımıda çok tavsiye ediyolar iyi bi doktor diyolar ama.senin için kötü olmuş.bide ben melike hanıma ısınamadım bir türlü hiç onun hastası olmadım gerçi ama empati meselesi benimki, onun yüzünü gördümmü kanım çekiliyo.hatta son görüşmemizde dedim jale hanıma Allah göstermesin ama ya bişey olduda gelemezseniz kime yönlendirme yapıcaksınız diye kimi istersin dedi.dedim melike hanım olmasında kim olursa olsun.ama dediğim gibi onunla hiç yüz yüze gelmedim ne iyi ne kötü diyemem hastalarıda çok memnun kendisinden.

benim doktor sadece muaynehanesine gidenlere giriyomuş birde hafta içi hastanede olmuyomuş :KK43:
melike hanımı ben hiç görmedim görmedim halde ona karşı soğuğum nedense
artık hayırlısı diyorum biri beni sağlıklı doğurtsunda

oh canım işe bak sen aylarca ona git güven oda böle yapsın. ay kızdım vallaha. neyse hakkında hayırlısı neyse o olsun canım sıkma canını.

evet benden de selamlar bende bursalıyım ama istanbulda yaşayan bi bursalı:sinifsinif:
doğumdan sonra en az 2 aylığına gelirim ama anneciğimin yanınaopuyorumnanaktan

bende geldim antika :)) ya antikacım çanta durumun ne alemde hazırladın mı ? bu arada jimerin doğum çantasında neler olması gerekenleri soran oldu mu ya da bilen ? hastane hastane fark ediyormuş istenenler...kafam çok karışık

evet uyuzcimcime hazırladım canım.hastahaneyle görüşmedim ancak saolsun bursasu ve beyaz melekte yardımcı oldular. biliyosun onlar bizden daha deneyimli :) ayrıca sitemizde jimerin hemşirelerinden yeşimpat nickli bayanda yardımcı oldu saolsun. çantaya koyduklarımı yazayım sana.
-Kendim ıçin-
2 gecelik(hastahaneden özellikle gecelik istiyorlar)
1 sabahlık
1 emzirme sütyeni
4 yüksek bel don ( ben biraz minyonum o yüzden hamileler için olan özel çamaşırlar bana çok büyük geliyordu jale hanıma danıştım sezeryan olursa sorun olurmu diye yüksek belle rahat edicemi söledi.)
1 paket büyüklerinden pet
10 adet göğüs pedi
göğüs ucu kremi
2 çift çorap
1 çift rahat ve duşada girebileceğim türde terlik

-Bebişim ıçin-
3 adet iç zıbın
3 adet dış zıbın
3 adet pappalı pantolon
3 adet çorap
3 adet eldiven
3 adet şapka
2 adet önlük
5 adet ince tülbentten mendil
1 paket ıslak mendil
1 paket 1 numara bez(2.5 -5 kilo olanından aldım ben)
1 adet ince battaniye

hastahaneden çıkarken kullanmak için: kendime eşofman takımı ve tişört bebişime fort battaniye ve diğerlerinden biraz daha kalın bir şapka( keli üşümesin :))
yanımda eşim kalıcağı için onada bir eşofman takımı tişört atlet çorap ve terlik koydum çantaya (laf aramızda telaşe memurudur mecbur o yüzden onuda ben düşünüyorum)

ayrıca o anda aramak zorunda kalmıyım diye kimliğimin fotokopisini çektirdim yanımda onu taşıyorum aslını çantaya koydum.vizite kağıdı içinde hastahanenin faks numarasını eşimin çalıştığı bölümün yetkilisine bildirdik aradığımız anda hastahaneye fakslanacak.başkada unuttuğum bişey yok heralde.

antikacım süper hazırlanmışsın
bizde çantamızı hazırladık ama daha eksikler var içine koycağım aklıma geldikçe koyyorum
şu göğüs ucu kremi ne aldın doktorunmu tavsiye etti
yeşimpat nerelerde bende bi ara yazıştım onla ama sonra kaybettim hiç online göremiyorum

geniş açıklaman için çok teşekkür ederim canım...baktım da benim eksikler var antikacım ...onları da halledeyim bu hafta çok iyi oldu yaaa..şimdi tam cuma saati senin içinde dua edicem :))sağlıkla kucağımıza alalım az kaldı :)

bulcukcum saol canım.kremi bayerin aldım doktorum deil eczacı bir arkadaşım tavsiye etti.kendiside kullanmıştı.ancak çanta arabada olduğu için inmeye üşendim doğrusu ( 7. katta oturuyorumda ve asansör yok :KK43: )o yüzden tam adını veremicem.
Allah razı olsun uyuzcimcime hepimiz inş. sağlıkla kucaklarız bebişlerimizi.

X